AUF i Akershus sine fylkestingskandidater! - AUF

AUF i Akershus sine fylkestingskandidater!

Representantskapet i AUF i Akershus har enstemmig vedtatt sine fylkestingskandidater.

Hovedkandidat:

Hoda Imad

Hoda er 26 år, og kommer fra Frogner i Lillestrøm. Hun har vært fylkesleder for AUF i Akershus og representerer i dag fylkeslaget i AUFs sentralstyre. Hoda er utrolig dyktig å ble for første gang valgt inn på fylkestinget i Viken i 2019. Hun sitter i komite for utdanning og kompetanse og er gruppenestleder for fylkestingsgruppa. Hoda har siden hun ble med i AUF i Akershus alltid kjempa for de som trenger det mest og vi er sikre på at hun vil gjøre akkurat det samme på fylkestinget i det nye fylket Akershus! Hoda er en inkluderende person som alltid skaper god stemning å som får alle rundt seg til å smile. Hun jobber hardt å gir seg ikke får ting er bra! Dette ser vi tydelig i politikken og på alle de viktige gjennomslag hun har sikra.

Øvrige kandidater:

Nimrah Ramzan: 

Nimrah er 22 år og har vært medlem i Asker AUF siden 2017. I dag er hun fylkesleder i AUF i Akershus og i AUF i Viken. Nimrah har bygget et sterkt lag i Akershus som har sikret viktige gjennomslag og vi er glade for at hun er en av våre kandidater til fylkestingsvalget i Akershus!

 

August Wærstad Aalandslid: 

August er 18 år og kommer fra Nordre Follo. Han er i dag politisk nestleder i AUF i Akershus og en som alltid hever stemmen sin for klima og rettferdighet. August er en viktig stemme som førstegangsvelger og vi er heldig som har han som kandidat!

 

Iselin Olafsen: 

Iselin er 22 år å kommer Nannestad. Hun er i dag skoleringsansvarlig, og har hatt en rekke verv i fylkeslaget i gjennom de siste årene. Iselin er utdannet sykepleier og representerer med det en viktig gruppe frem mot valget i 2023!

 

Daniel Lorentzen: 

Daniel er 20 år og kommer fra Vestby AUF. Han er lokallagsansvarlig i fylkeslaget og står på hver eneste dag for at AUF skal være et bra lag. Vi er glad for at Daniel er en av våre kandidater!

 

 

 

 

Bli medlem i AUF