Utøyafestivalen 2023 arrangeres på alle AUFeres egen øy – Utøya fra 2. til 6. august. I løpet av fem dager kan du være med på politiske innledninger, sport og lek, konserter, praktiske verksted, musikk ved leirbålet og mye, mye mer! 

Les mer under påmeldingsskjemaet. 

Billettyper 🎫

Festivalpass: Inkluderer båttransport, måltider, overnatting og tilgang til hele programmet alle dagene. Prisene varierer fra fylkeslag til fylkeslag fordi noen fylkeslag subsidierer billettene. Ordinær pris er 1600 kroner.

Dagspass: Inkluderer båttransport, lunsj, middag og tilgang til programmet på den aktuelle dagen.

Du trenger kun å kjøpe én av disse billett-typene.

 

Program

Det vil bli engasjerende innledninger, lærerike workshops, og en tradisjonsrik fotballturnering. Det vil også være masse tid til å ha det gøy med AUFere fra hele Norge. 

Programmet vil etterhvert bli presentert på AUF.no/program

Reise og praktisk info 🚌⛵

Fylkeslagene pleier å organisere reise og andre praktiske ting, men billett inkluderer ikke nødvendigvis reise. Melder du deg på vil du bli kontaktet av fylkessekretær i ditt fylke, og få praktisk informasjon om reise, overnatting og andre detaljer. 

MS Thorbjørn vil gå jevnlig torsdag, fredag og lørdag. Rutetidene kommer når leiren nærmer seg.

Brakar kjører bussruter forbi kaia. Du finner rutetabellen på Brakar sine hjemmesider. Merk at du må ringe Brakar på forhånd for at bussen skal stoppe ved Utøykaia.

Trygg på leir 🌹

Utøyafestivalen skal være et trygt sted å være for alle. Arrangementet er rusfritt og bagasje vil bli sjekket ved ankomst. Alle fylker har ansvar for sin delegasjon, og følger opp medlemmene underveis. AUFs sommerleir skal være fri for mobbing, trakassering og rasisme. 

Norsk Folkehjelp er tilstede under hele leiren ved behov for helsehjelp. AUF har god dialog med lokalt politi og PST i forkant av leiren. Politiet er tilstede under hele arrangementet.

Aldersgrense

Det er ingen absolutt aldersgrense for å delta, men vi ønsker at deltakere er over 15 år. Dette er et ungdomsarrangement som innebærer at man må kunne klare seg selvstendig gjennom dagene på leir.

Yngre medlemmer er hjertelig velkommen til å delta på dagsbesøk sammen med foreldre.

Presse 📷

Medier og journalister er velkommen på Utøyafestivalen 2023. Dette blir sommerens viktigste politiske verksted og AUFs valgkampkickoff. 

Det vil bli mulig å melde seg på i løpet av våren. Spørsmål kan rettes til AUFs pressekontakt, Sigrid  Bjerke på sigrid@auf.no.

 

For spørsmål, send e-post til sommerleir@auf.no.

Trykk her for å gå til facebookarrangementet.