Utøyafestivalen 2022 arrangeres på alle AUFeres egen øy – Utøya. I løpet av fem dager kan du være med på politiske innledninger, sport og lek, konserter, praktiske verksted, musikk ved leirbålet og mye, mye mer! 

Les mer under påmeldingsskjemaet. 

Billettyper 🎫

Ordinær påmelding til Utøyafestivalen 2022 er nå stengt. Det kan likevel hende det er flere ledige festivalpass. Dersom du ønsker å delta kan du ta kontakt med ditt fylkeslag.

Festivalpass: Inkluderer båttransport, måltider, overnatting og tilgang til hele programmet alle dagene. Ordinært salg er steng. Ta kontakt med ditt fylkeslag dersom du ikke fikk billett. 

Dagspass: Inkluderer båttransport, lunsj, middag og tilgang til programmet på den aktuelle dagen.

Du trenger kun å kjøpe én av disse billettene.

 

Program

Det vil bli engasjerende innledninger, lærerike workshops, og en tradisjonsrik fotballturnering. Det vil også være masse tid til å ha det gøy med AUFere fra hele Norge. 

Se hele programmet på AUF.no/program

Reise og praktisk info 🚌⛵

Fylkeslagene pleier å organisere reise og andre praktiske ting, men billett inkluderer ikke nødvendigvis reise. Melder du deg på vil du bli kontaktet av fylkessekretær i ditt fylke, og få praktisk informasjon om reise, overnatting og andre detaljer. 

MS Thorbjørn går torsdag, fredag og lørdag fra øya hver time fra 07:50 til 21:50, og fra landsiden hver time fra 08:00 til 22:00.

Brakar kjører ruter forbi kaia. Du finner rutetabellen på Brakar sine hjemmesider. Merk at du må ringe Brakar på forhånd for at bussen skal stoppe ved Utøykaia.

Trygg på leir 🌹

Utøyafestivalen skal være et trygt sted å være for alle. Arrangementet er rusfritt og bagasje vil bli sjekket ved ankomst. Alle fylker har ansvar for sin delegasjon, og følger opp medlemmene underveis. AUFs sommerleir skal være fri for mobbing, trakassering og rasisme. 

Norsk Folkehjelp er tilstede under hele leiren ved behov for helsehjelp. AUF har god dialog med lokalt politi og PST i forkant av leiren. Politiet er tilstede under hele arrangementet.

Korona 😷

Vi vil hele veien følge med på nasjonale føringer. Dersom Utøyafestivalen mot formodning blir avlyst, vil alle påmeldte få refundert hele sin billettpris. 

Aldersgrense

Det er ingen absolutt aldersgrense for å delta, men vi ønsker at deltakere er over 15 år. Dette er et ungdomsarrangement som innebærer at man må kunne klare seg selvstendig gjennom dagene på leir.

Yngre medlemmer er hjertelig velkommen til å delta på dagsbesøk sammen med foreldre.

Presse 📷

Medier og journalister er velkommen på Utøyafestivalen 2022. Dette blir sommerens viktigste politiske verksted. 

Det vil bli mulig å melde seg på i løpet av våren. Spørsmål kan rettes til AUFs pressekontakt, Sandra Tenud på sandra@auf.no.

Trykk her for å gå til facebookarrangementet.