Meld deg på her

Utøyafestivalen 2024 arrangeres på alle AUFeres egen øy – Utøya fra 31. juli til 4. august. Festivalen byr på politiske innledninger, fotball, bading, konserter, venner fra hele landet – og mye mer!

 

Program ☀ 

Programmet vil etterhvert bli presentert på AUF.no/program Følg @aufnorge på intagram for jevnlige oppdateringer.

Reise og praktisk info 

Fylkeslagene pleier å organisere reise, telt og andre praktiske ting, men billett inkluderer ikke nødvendigvis reise. Melder du deg på vil du bli kontaktet av fylkessekretær i ditt fylke, og få praktisk informasjon om reise, overnatting og andre detaljer. 

Meld deg på her

Trygg på leir 

Utøyafestivalen skal være et trygt sted å være for alle. Arrangementet er rusfritt og bagasje vil bli sjekket ved ankomst. Alle fylker har ansvar for sin delegasjon, og følger opp medlemmene underveis. AUFs sommerleir skal være fri for mobbing, trakassering og rasisme. 

Norsk Folkehjelp er tilstede under hele leiren ved behov for helsehjelp. AUF har god dialog med lokalt politi og PST i forkant av leiren. Politiet er tilstede under hele arrangementet.

Aldersgrense 

Det er ingen absolutt aldersgrense for å delta, men vi ønsker at deltakere har fylt 15 år. Dette er et ungdomsarrangement som innebærer at man må kunne klare seg selvstendig gjennom dagene på leir. 

Yngre medlemmer er hjertelig velkommen til å delta på dagsbesøk sammen med foreldre.

Presse 

Medier og journalister er velkommen på Utøyafestivalen 2024. Dette blir sommerens viktigste politiske verksted 

Det vil bli mulig å melde seg på i løpet av våren. Spørsmål kan rettes til AUFs pressekontakt, Sigrid Bjerke på sigrid@auf.no. 

 

For spørsmål, send e-post til sommerleir@auf.no.

 

Meld deg på her