Utøyafestivalen 2021 arrangeres på alle AUFeres egen øy – Utøya. I løpet av fem dager kan du være med på politiske innledninger, sport og lek, konserter, praktiske verksted, musikk ved leirbålet og mye, mye mer! 

Program ☀

Vi er godt i gang med planlegginga av Utøyafestivalen 2021. Vi kommer til å slippe navn på gjester og artister utover våren, men kan allerede røpe at du får mulighet til å ta en selfie med Jonas Gahr Støre. 

Det vil bli engasjerende innledninger, lærerike workshops, og en tradisjonsrik fotballturnering. Det vil også være masse tid til å ha det gøy med AUFere fra hele Norge. 

Reise 🚌⛵

Fylkeslagene pleier å organisere reise, men billett inkluderer ikke nødvendigvis reise. Melder du deg på vil du bli kontaktet av fylkessekretær i ditt fylke, og få praktisk informasjon om reise, overnatting og andre detaljer. 

Trygg på leir 🌹

Utøyafestivalen skal være et trygt sted å være for alle. Arrangementet er rusfritt og bagasje vil bli sjekket ved ankomst. Alle fylker har ansvar for sin delegasjon, og følger opp medlemmene underveis. Norsk Folkehjelp er tilstede under hele leiren ved behov for helsehjelp. AUF har god dialog med lokalt politi og PST i forkant av leiren og under hele leiren for å sørge for at Utøyafestivalen blir en god og trygg opplevelse.

Billettyper 🎫

Festivalpass: Inkluderer båttransport, måltider, overnatting og tilgang til hele programmet fra onsdag til søndag. Dette kjøpes ved å velge ditt fylkeslag under.

Dagspass: Inkluderer båttransport, lunsj, middag og tilgang til programmet hele den aktuelle dagen.

Du trenger kun å kjøpe én av disse billettypene.

Skulle Utøyafestivalen bli avlyst vil alle påmeldte få refundert hele billettprisen.

 

 

Korona 😷

Det siste året har vært spesielt, og vi var dessverre nødt til å avlyse sommerleir i fjor. I år håper vi å samle rekordmange AUFere på Utøya igjen. Nå er det umulig å si hvordan smittesituasjonen blir i august. Vi vil hele veien følge med på nasjonale føringer. Skulle Utøyafestivalen bli avlyst vil alle påmeldte få refundert hele billettprisen.

Presse 📷

Medier og journalister er velkommen på Utøyafestivalen 2021. Dette blir sommerens viktigste politiske verksted, og vil markere starten på den intensive valgkampen. 

Det vil bli mulig å melde seg på i løpet av våren. Spørsmål kan rettes til AUFs pressekontakt, Sandra Tenud på sandra@auf.no.

Trykk her for å gå til facebookarrangementet.