Et grønt og rettferdig samfunn - AUF

Et grønt og rettferdig samfunn

I 2019 ga titusenvis av klimastreikende elever klar beskjed om at klimakampen må tas på alvor. AUF sto med elevene og kom med et tydelig krav: norske utslipp må kuttes nå.

Klimakampen er den viktigste saken i vår generasjon. Norge må mer enn halvere sine utslipp de neste 9 årene. Politikere må ta mer ansvar, og unge stemmer må bli hørt.

I dag står AUF fortsatt fremst i kampen for en grønnere og mer rettferdig verden. Samfunnet må bli mer miljøvennlig og mer rettferdig, og vi har ingen tid å miste. For å få til det er vi avhengig av engasjerte ungdom.

Dette kan vi få til med deg på laget:

  • Det blir enklere og billigere å leve miljøvennlige liv. Forbruk blir redusert, gjenvinning blir enklere, og miljøvennlige varer og tjenester blir billigere.
  • Kollektivtransport blir billigere, raskere, og mer presist. Det opprettes direktelinjer med tog mellom Oslo og Europa, med høyhastighetstog mellom de norske og nordiske byene.
  • Oljevirksomhet i sårbare områder i Arktis forbys, og oljeindustri avvikles innen 2035.
  • Milliarder av kroner blir brukt til å skape bærekraftige arbeidsplasser som kan erstatte dagens oljeindustri.

Dette og mye, mye mer kan vi få til sammen. Meld deg inn her – og gjør verden til et grønt og rettferdig sted.

Hva kan du gjøre som medlem?

AUF er Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon. Vi er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon, og har kjempet for et fritt og rettferdig samfunn i over 117 år. Med over 140 lokale lag, har vi et tilbud om aktivitet uansett hvor du bor.

Gjennom et vanlig år, får du mulighet til å være med på et mangfold av interessante og morsomme aktiviteter.

  • Få mer kunnskap om politikk og debattering.
  • Delta på kurs og temamøter.
  • Utvikle politikk og forme morgendagens samfunn.
  • Bli med på sommerleir, hvor AUFere fra hele landet samles for å bli kjent, lære og ha det fint sammen. Les mer om neste sommerleir her.

Dette – og mye mer – kan du delta på som medlem i Norges beste fellesskap.

Mer enn 10 000 norske ungdom er allerede med i Norges beste felleeskap. Har du lyst til å bli med på dette fantastiske laget?

Bli medlem i AUF