Åpen dag på Utøya 19. og 20. juli 2021 - AUF

Åpen dag på Utøya 19. og 20. juli 2021

Denne saken er over et år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

På grunn av antallsbegrensninger på årets minnemarkering 22. juli blir det ikke mulig for andre enn direkte berørte å delta på selve markeringen. Vi ønsker likevel at alle som har lyst til å besøke Utøya, skal få mulighet til det. Derfor arrangeres det to åpne dager på Utøya for AUF og Arbeiderpartiet.

Alle som skal besøke øya må melde seg på i dette skjema. Man kan invitere med seg venner og familie hvis man vil. Man må ikke være medlem i Arbeiderpartiet eller AUF for å besøke Utøya. Det vil det være mulighet til å få omvisning, besøke Hegnhuset eller gå fritt rundt på øya hvis det er det man ønsker. Kiosken vil være åpen hele dagen. Der blir det salg av enkel mat, is, brus, kaffe og snacks.

Båten går fra kaia ved Utstranda 153 (gamle veikroa).

Båttider fra landsida:
kl. 10.00, 12.00 og 14.00

Båttider fra Utøya:
kl. 11.45, 13.45 og 16.00

Det er begrenset med parkeringsmuligheter ved Utstranda 153, så vi kan ikke garantere plass til alle. Meld inn i skjema hvis du ønsker parkering. Parkeringsplass vil bli bekreftet via sms. Det er ønskelig at så mange som mulig samkjører eller reiser kollektivt til Utøya denne dagen (husk smittevern). Hvis dere er mange fra samme lokal- eller fylkeslag kan det være lurt å bestille en egen buss eller minibuss.

Info om kollektivtransport mellom Oslo og Utøya finner dere her:
https://www.brakar.no/home/prisinformasjon/brakar-fleks/
https://www.brakar.no/server/pub/timetables/line_200.pdf
https://www.brakar.no/wp-content/uploads/2019/09/210X.pdf

OBS! Brakar fleks må bestilles senest 30 min før avgang. Det lureste er å bestille med en gang dere melder dere på åpen dag.

Spørsmål kan rettes til 22.juli@auf.no eller til rådgiver på AUF-kontoret, Ingrid Krogstad, på telefon 48055085.

Bli medlem i AUF