Dette er AUF i Trøndelags kandidater! - AUF

Dette er AUF i Trøndelags kandidater!

I forbindelse med høstens landsmøte i AUF og neste års stortingsvalg, har AUF i Trøndelag enstemmig valgt sine sentralstyre- og stortingsskandidater.

 


Gaute Børstad Skjervø er vår lederkandidat

Gaute er 28 år, kommer fra Levanger og har 4 år som nestleder i AUF bak seg. Han har gjennom sin tid i AUF vært en av de tydeligste stemmene mot fascisme, rasisme og ekstremistiske tankegods. Gaute har også profilert seg i kampen for frihet og solidaritet for de som trenger det, og vært en av våre tydeligste ideologer. Med ham er vi sikre på at AUF får en samlende leder og et godt sosialdemokratisk forbilde.

Kristine Holden er vår sentralstyrekandidat

Kristine er 21 år, kommer fra Hommelvik og er leder for AUF i Trøndelag. Kristine er en lagbygger av rang, og er en av de som kjenner medlemmene i AUF i Trøndelag aller best. Hun har ledet laget vårt stødig det siste året og har gjennom flere år lagt ned en solid innsats for organisasjonen. Kristine har et brennende engasjement for internasjonal solidaritet og en mer rettferdig verden, og vil fortsette å kjempe for at at alle skal ha de samme mulighetene til å leve i frihet uavhengig av hvor i verden de bor.

Emilie Græsli og Håkon Einarsve er ungdomskandidater til stortingsvalget i Sør-Trøndelag valgkrets.

Emilie er 24 år, kommer fra Tydal og sitter i dag på fylkestinget i Trøndelag. Hun har tidligere vært fylkesleder i AUF i Trøndelag og lokallagsleder i Selbu/Tydal AUF. Emilie er brennende engasjert i kampen mot urettferdighet og ønsker å bli representant på Stortinget for å kjempe for at alle har de samme mulighetene til å lykkes, uavhengig av størrelsen på lommeboka eller hvor man bor.

Håkon er 23 år, bor i Trondheim og sitter for tiden i bystyret i Trondheim og sentralstyret i AUF. Han har tidligere vært fylkesleder for AUF i Trøndelag og AUF i Nord-Trøndelag. Han har lagt ned en solid innsats for fylkeslaget gjennom mange år, og har vært med på å gjøre fylkeslaget til en av de sterksete stemmene for et rødere og mer inkluderende Arbeiderparti. Nå vil Håkon på Stortinget for å kjempe for en mer human flyktningpolitikk og kampen mot forskjellsamfunnet.

Johannes Hembre-Ingul er ungdomskandidat til stortingsvalget i Nord-Trøndelag valgkrets.

Johannes er 21 år, kommer fra Levanger og er kommunestyrerepresentant i Levanger Kommune. Han har tidligere vært nestleder for AUF i Trøndelag og lokallagsleder i Levanger AUF. For Johannes er det viktigste et samfunn hvor alle har de samme mulighetene. Han vil bidra i kampen for et samfunn med mindre forskjeller og flere muligheter for alle – og et samfunn som kutter i utslipp. Johannes vil på Stortinget for å sikre alle unge en fremtid de kan tro på.

Bli medlem i AUF