Kjære AUFer! - AUF

Kjære AUFer!

12006677_10153123498743663_2384669113595079415_o

Takk for at du er med på laget. AUF er Norges størstepolitiske ungdomsorganisasjon, og vi tror på et samfunn hvor mennesker har like muligheter uansett bakgrunn og størrelsen på lommeboka. Vi mener det er viktigere med en god velferd enn å gi skattekutt til de rikeste. Ditt engasjement er viktig for at Norge skal gå i riktig retning!

Vi vil arbeide for et fritt Palestina, en bærekraftig miljøpolitikk, billigere kollektivtransport for ungdom og læreplass til alle. Hvis AUF skal få gjennomslag for våre saker trenger vi mange medlemmer. Vi håper derfor du vil betale din kontingent for 2016. AUF trenger alle medlemmer – uansett hvor mye eller lite du ønsker å delta.

Mot stortingsvalget i 2017 er det viktigere enn noen gang at vi kjemper for de verdiene vi tror på. Hvis du ønsker å være aktiv i AUF gjennom å delta på møter eller kurs, ta kontakt med ditt fylke.

Hvis du vil sørge for at årlig betaling av kontingent går automatisk, kan du legge til kontingentinnbetaling til AUF på avtalegiro i nettbanken din.

 

Med vennlig hilsen,

 

Mani Hussaini                                                                       Ragnhild Kaski

Leder, AUF                                                                  Generalsekretær, AUF

 

Bli medlem i AUF