En bok fra AUF, ti år etter terroren - AUF

En bok fra AUF, ti år etter terroren

Ti år etter 22. juli, ønsker vi i AUF å sette fokus på hvilke konsekvenser terroren har fått for de som ble rammet, og for samfunnet vårt som helhet.

I boka som er utgitt av AUF, beskriver ulike stemmer tiden etter den mørke sommerdagen, den bunnløse sorgen hos de personlig berørte og den lange kampen for å gjenoppbygge AUF og Utøya. Samtidig forsøker boka også å belyse de dype historiske røttene til ytre høyre, og det mangelfulle oppgjøret med ideologien bak terrorangrepet 22. juli.

– Vi i AUF ønsker sammen med arbeiderbevegelsen å gjøre vårt for at vi endelig skal bli kvitt den kollektive berøringsangsten. Vi håper boka derfor inviterer til en bred debatt om tankegodset og det politiske oppgjøret etter 22. juli, sier leder i AUF Astrid Hoem.

Vårt ønske er at boka skal være tilgjengelig for alle. Alle som ønsker kan lese boka som pdf, helt gratis, her: Aldri tie, aldri glemme , omslag

En fysisk versjon av boka kan kjøpes gratis i AUFs nettbutikk. Du betaler kun porto. Har du likevel lyst til å betale for boka, oppfordrer vi til å vippse et valgfritt beløp til Utøya. Vippsnummer 530151. Trykk her for å komme direkte til boka i nettbutikken.

Forrige sak
Bli medlem i AUF