En bok fra AUF, ti år etter terroren - AUF

En bok fra AUF, ti år etter terroren

Ti år etter 22. juli, ønsker vi i AUF å sette fokus på hvilke konsekvenser terroren har fått for de som ble rammet, og for samfunnet vårt som helhet.

I boka som er utgitt av AUF, beskriver ulike stemmer tiden etter den mørke sommerdagen, den bunnløse sorgen hos de personlig berørte og den lange kampen for å gjenoppbygge AUF og Utøya. Samtidig forsøker boka også å belyse de dype historiske røttene til ytre høyre, og det mangelfulle oppgjøret med ideologien bak terrorangrepet 22. juli.

– Vi i AUF ønsker sammen med arbeiderbevegelsen å gjøre vårt for at vi endelig skal bli kvitt den kollektive berøringsangsten. Vi håper boka derfor inviterer til en bred debatt om tankegodset og det politiske oppgjøret etter 22. juli, sier leder i AUF Astrid Hoem.

Vårt ønske er at boka skal være tilgjengelig for alle. Alle som ønsker kan lese boka som pdf, helt gratis, her: Aldri tie, aldri glemme , omslag

Vi har tidligere trykket opp 10 000 eksemplarer av boka som vi har delt ut gratis til arbeiderbevegelsen og andre som har bestilt den i vår nettbutikk. For at flere skal få mulighet til å få tak i et fysisk eksemplar av boka har vi sammen med Res Publica inngått en avtale om at boka nå kan kjøpes i bokhandlere. Fra 1. juni kan den kjøpes i alle ARK bokhandler over hele landet. En andel av salget vil gå til Utøya.

Vi er glade for at vi fortsatt kan tilby denne viktige boka til almennheten.

Bli medlem i AUF