Våre kandidater - AUF

Våre kandidater

Fabian Wahl Sandvold og Rikke Oline Grava er AUF i Vestfolds kandidater til fylkestinget og sentralstyret.

Til høsten er det landsmøte hvor nytt sentralstyre skal velges, og neste høst er det fylkestingsvalg. AUF i Vestfold har hatt representantskap og årsmøte, hvor vi valgte våre kandidater.

 

Rikke Oline Grava er vår kandidat til sentralstyre, og til fylkestinget

Rikke er 22 år, og kommer fra Sandefjord. Hun har vært medlem siden 2013, og har en imponerende CV. Hun sitter som fylkesleder på andre året, og har tidligere vært fylkessekretær, i tillegg til å ha flere verv i partiet. Hun er nestleder i Sandefjord Arbeiderparti, leder i programkomiteen i Sandefjord og er kommunalpolitisk ansvarlig i styret i Vestfold Arbeiderparti. Rikke sitter også som HKs representant i LOs ungdomsutvalg i Vestfold. Til vanlig bor Rikke i Oslo, hvor hun studerer offentlig administrasjon og ledelse ved UiO.
Med mye erfaring og gode kontakter i både parti og fagbevegelse, vet vi at Rikke vil gjøre en fantastisk jobb i både sentralstyret og på fylkestinget.

I sentralstyret vil Rikke jobbe med skole- og arbeidspolitikk. «AUF må alltid ha løsningene for et inkluderende arbeidsmarked for alle og et skolesystem som utgjevner forskjeller og gir muligheter.»
Vi ser fram til å ha Rikke som vår representant i sentralstyret og fylkestinget i det nye fylket!

 

Fabian Wahl Sandvold er vår kandidat til fylkestinget

Fabian er 17 år, og kommer fra Nøtterøy. Han har vært aktiv i AUF siden 2015, og har blant annet sittet i styret i Tønsberg og Færder AUF i flere perioder. Nå sitter Fabian som nestleder i fylkeslaget på andre året, og er også SoMe-ansvarlig i styret i Færder Arbeiderparti. Ved siden av å gå samfunnsfagslinja på Greveskogen VGS jobber Fabian som journalist i Tønsbergs Blad.
Som en ung politiker, men erfaring og kontakter både i og utenfor AUF, vil Fabian gjøre en super jobb på fylkestinget, og bidra med nye ideer inn i det nye fylket.

Som sosialdemokrat er Fabian spesielt opptatt av velferd, skole og arbeid, men brenner også for internasjonal solidaritet, og samarbeid på tvers av landegrenser.
Vi gleder oss til å se Fabian på fylkestinget i nye Vestfold og Telemark!

 

Sentralstyret velges på AUFs landsmøte 18.-21. oktober 2018.
Aps kandidater til fylkestingsvalget 2019 velges på Vestfold og Telemark Aps felles nominasjonsmøte 24. november 2018. Fylkestingsvalget er 9. september 2019.

Bli medlem i AUF