Velkommen til AUF! - AUF

Velkommen til AUF!

Velkommen til AUF – Arbeidernes Ungdomsfylking! Vi er Norges største politiske ungdomsparti og sammen med tusenvis av andre unge er du med og støtter kampen for et grønnere, mer solidarisk og rettferdig samfunn.

Vi i AUF mener unge skal ha makt over egen hverdag og eget liv. Som ungdomsparti har AUF sterk påvirkning på Arbeiderpartiet, og den politikken vi lager i AUF blir ofte til landets politikk.

Klimakrisen, økende ulikheter mellom fattig og rik, og kampen for internasjonal rettferdighet er blant sakene AUF er aktivt engasjert i. 

Forandrer verden i fellesskap

Som medlem i AUF gjør du mer enn å forandre verden – du er med i et herlig fellesskap. Med over 140 lokale lag, har vi et tilbud om aktivitet uansett hvor du bor.

Vi har møter hvor du kan lære mer om våre saker, og påvirke politikken der du bor. Vi har kurs og samlinger hvor du kan få nye venner og få mer kunnskap om politikk. Og vi har vår egen sommerleir, hvor hundrevis av AUFere samles for å bli kjent, lære mer om politikk, og ha sommerens kuleste eventyr sammen. Du kan lese mer om årets sommerleir her.

Alle våre fylkeslag har også egne facebookgrupper med nyttig informasjon om aktivitet der du er. Du kan finne din aktivgruppe og melde deg inn i den her:

Agder: http://bit.ly/aufiagder
Akershus: http://bit.ly/aufiakershus
Buskerud: http://bit.ly/aufibuskerud
Finnmark: http://bit.ly/aufifinnmark
Innlandet: http://bit.ly/aufiinnlandet
Møre og Romsdal: http://bit.ly/aufimoreogromsdal
Nordland: http://bit.ly/aufinordland
Oslo: http://bit.ly/aufioslo
Rogaland: http://bit.ly/aufirogaland
Troms: http://bit.ly/aufitroms
Trøndelag: http://bit.ly/aufitrondelag
Vestfold og Telemark: http://bit.ly/aufvt
Vestland: http://bit.ly/aufivestland
Østfold: http://bit.ly/aufiostfold

Du kan finne mer informasjon om de forskjellige fylkes- og lokallagene våre her: https://auf.no/om-auf/#fndtn-fylkeslagene

Bli medlem i AUF