Velkommen til AUFLM18! - AUF

Velkommen til AUFLM18!

Den 18. – 21. oktober er det igjen klart for landsmøte i AUF, for 56. gang! Møtet finner sted i Samfunnsalen på Oslo Arbeidersamfunn, Arbeidersamfunnets plass 1 i Oslo. Dette er årets viktigste politiske verksted, hvor du kan være med å utforme og vedta ny AUF-politikk og møte nye og gamle AUFere fra hele landet!

 

 

På landsmøtet skal det vedtas ny politikk, blant annet et nytt klima og miljøprogram og et nytt likestilling og inkluderingsprogram. I tråd med AUFs lover skal også følgende saker behandles i landsmøtet: godkjenning av innkalling og dagsorden, beretning, AUFs økonomi samt rapport fra kontrollkomitéen, lov- og organisasjonssaker, valg. Landsmøtets fulle dagsorden blir fastsatt av AUFs landsstyret.

Som alltid blir det rom for gode diskusjoner, debatter og vedtak om ny, god politikk. Alle forslag som landsmøtet skal behandle må være vedtatt av et lag, fylkeslag eller sentralstyret. Forslag som på forhånd ønskes behandlet av sentralstyret må være sentralstyret i hende senest 2 måneder før landsmøtet.

 

 

Har du spørsmål om landsmøtet eller kanskje du har lyst til å være delegat, ta kontakt med fylkeslaget ditt. Vi gleder oss til å se deg i Oslo 18. – 21. oktober!

 

Bli medlem i AUF