Valgkomiteens innstilling til AUF i Oslos representantskap - AUF

Valgkomiteens innstilling til AUF i Oslos representantskap

7. juni 2022 er det representantskapsmøte i AUF i Oslo. Der skal det velges ett nytt fylkesstyremedlem og to kandidater til AUFs sentralstyre, én kvinne og én mann.

Valgkomiteen har bestått av Agnes Nærland Viljugrein (leder), Tord Vesterdal, Simon Glad Frigessi, Ingrid Eggen og Aurora Bratteli Thom.

Som AUF i Oslos kandidater til AUF i Oslo har komiteen valgt å innstille på Fawzi Warsame og Shila Khayrollahzadeh. 

Fawzi Warsame (f. 1998) er medlem av Sagene AUF, og har vært medlem av AUF siden 2011. Siden har han vært lokallagsleder i Sagene AUF, fylkesstyremedlem gjennom flere år, nestleder i AUF i Oslo og landsstyremedlem i AUF. Til daglig studerer Fawzi juss på Universitetet i Oslo, sitter i bydelsutvalget på Sagene der han leder helse- og mestrinskomiteen og er en av AUFs bystyrerepresentanter i Oslo i samferdsel- og miljøutvalget. Fawzi leder for tiden AUFs nasjonale minoritetsutvalg som skal legge frem en strategi for AUFs arbeid med å inkludere flere minoriteter, og han har et brennende engasjement for internasjonal politikk.

Shila Khayrollahzadeh (f. 2000) er medlem av Alna AUF, og har vært medlem i AUF siden 2017. Shila har vært lokallagsleder i Alna AUF, fylkesstyremedlem gjennom flere år og sitter i dag som nestleder i AUF i Oslo, og i landsstyret til AUF. Shila representerer Groruddalen, er folkevalgt i miljø- og byutviklingskomiteen i bydel Alna og nestleder i Alna Arbeiderparti. Med sine perspektiver vet hun hvor avgjørende sosialdemokratisk politikk er for å få ned forskjellene i Oslo og i Norge, og å bygge broer mellom befolkningen. Shila har i perioden 2021-2022 vært en del av AUFs studentutvalg og jobbet for å rekruttere og engasjere studenter i AUF. Til daglig studerer hun juss på Universitetet i Oslo.

Som nytt fylkesstyremedlem har valgkomiteen valgt å innstille på Aivy Liu (f. 2005) fra Østensjø AUF

May be an image of 1 person and standing

Aivy har vært tidligere lokallagsleder i Østensjø AUF og brenner for å inkludere flere inn i AUF. På intervju snakket Aivy særlig om hvordan hun vil bygge bro mellom medlemmene i AUF i Oslo og fylkesstyret, og hvordan vi ha flere sosiale aktiviteter og mobilisere medlemmer. Valgkomiteen håper hun får mulighet til å jobbe videre med disse tingene i fylkesstyret det neste året!

Spørsmål til innstillingen?

De kan rettes til leder av valgkomiteen, Agnes Nærland Viljugrein.
agnes@auf.no
Tlf. 41695579

Bli medlem i AUF