Still til valg til fylkesstyret! - AUF

Still til valg til fylkesstyret!

AUF i Vestland arrangerer sitt årsmøte 19.-21. februar! Valgkomiteen er allerede godt i gang med sitt arbeid, og er klare for å motta akkurat DIN søknad.

Årsmøtet til AUF i Vestland er våres høyeste organ. Her vedtar vi spennende politikk og velger nytt fylkesstyre for 2021. Valgkomiteen består av valgkom.leder Stian Davies, Ronja Breisnes, Øyvind Slemdal, Sindre Hornnes og Torbjørn Vereide. Send inn din søknad til stianjean@gmail.com, innen 20. januar!


HVA OG HVEM ER FYLKESSTYRET?
Fylkesstyret har det løpende og daglige ansvaret for driften av AUF i Vestland. Det er en stor og spennende oppgave som gir hvert enkelt styremedlem ansvar for å arrangere spennende møter og arrangementer, utvikle politikk og ikke minst fronte AUF sin politikk i media, i Arbeiderpartiet og andre steder.

Fylkesstyret består av fylkesleder, 1. og 2. nestleder, en økonomiansvarlig, fire SMIF-ansvarlige styremedlemmer + to styremedlemmer til. I tillegg skal styret ha varamedlemmer.

Hva betyr… «SMIF«? Jo, det er en forkortelse for hovedpolitikkområdene til AUF:

  • Skole og arbeid
  • Miljø og klima
  • Internasjonalt
  • Feminisme, antirasisme og inkludering

Får du ansvaret for et av disse områdene, så har du hovedansvaret for utviklingen av politikken på det området, og du har får et ekstra ansvar både i media og innad i organisasjonen. Det er kjempespennende!

SKRIV SØKNAD!
Hvis du synes det høres spennende ut å sitte i fylkesstyret til Vestland, send inn en søknad på én A4 side med:

  • Litt om deg selv
  • Hva du brenner for
  • Hva du kan bidra med
  • Hvilket verv du søker til (evt. SMIF-område)
  • Hva du gjør på (skole, studier, jobb, friår mm.)
  • Hvorfor akkurat DU skal velges som medlem av fylkesstyret.

Vi skal også velge ny valgkomité. Vil du sitte her sender du mail til vestland@auf.no innen 31. januar.


VIL DU VÆRE MED PÅ ÅRSMØTET?
Alle som har betalt kontingenten for 2021 og har vært medlem i AUFiV i minst to uker har tale- og forslagsrett. For å få stemmerett må du være delegat for lokallaget ditt. Er du usikker på om du er delegat, kontakt din lokallagsleder!

Har du noen saker du brenner for? Send dine politiske forslag til vestland@auf.no innen 31.januar!

Møtepapirer kan lastes ned fra Google Drive: https://drive.google.com/drive/folders/1tHDHPhEVUpSyKtV53-AruHCTqRi_3_kI?usp=sharing

Facebook-event kan du finne her:  https://fb.me/e/1OMTIf8n1. Her kommer det mer info fortløpende.


ER DU KLAR?

Er du medlem i AUFiV men har ikke mottatt innkalling for årsmøtet? Har du noen spørsmål angående AUF, årsmøtet eller hvordan du stiller til valg? Kontakt fylkessekretær, Marita Henriksen, på vestland@auf.no.

 

Vel møtt!

 

Publisert: 08.01.2021

 

Bli medlem i AUF