Stand hos Mental Helse Ungdom - AUF

Stand hos Mental Helse Ungdom

Onsdag 15.juli var AUF i Hedmark på besøk hos Mental Helse Ungdoms sommerleir. Her avholdt vi stand hvor folk kunne komme innom og stille oss spørsmål eller bare slå av en prat.

Standen ble opplevd som en positiv opplevelse. Vi snakket med mange, fikk høre historier og gode innspill til hvordan vi kan få psykisk helse mer inn i skolen og mer akseptert i samfunnet.
På standen vår delte vi ut godteri, flyers med informasjon  om psykisk helse og vi ble grilla med spørsmål fra de forskjellige personene som kom innom oss.

 

mental_helse_u
F.v.: Kjersti Dreyer Sidselrud & Linda Yvonne Engelstad

«Som politiker er det alltid morsomt å stå på stand når folk kommer bort og stiller spørsmål, noe som deltakerne på sommerleiren var veldig flinke til å gjøre. Vi fikk mange spørsmål som også var vanskelig å svare på. Det ble flere gode samtaler, og selv lærte jeg masse av de jeg snakket med. Håper virkelig vi får kommet på sommerleiren deres neste år også!» sier leder Kjersti Dreyer Sidselrud.

 

På standen hadde vi også en liten undersøkelse med plastikk baller og bøtter. Her ønsket vi at de skulle legge en ball i den bøtta de følte ble riktig for dem. Dette endte med at vi fikk 17 baller i «ja», og 3 baller i «nei».

98K8zQC40-MUfUr1EctmeWrHD6WlAuRrMy3mE3aob0s
«Er psykisk helse fremdeles tabu?» Ja eller Nei?

 

Bli medlem i AUF