Silje nyvalgt leder av AUF i Finnmark - AUF

Silje nyvalgt leder av AUF i Finnmark

AUF i Finnmark avholdt ekstraordinært årsmøte sist helg. Da valgte vi ny leder, og Silje Vollan Nilsen overtok etter sin søster, Guro. Nyvalgt fylkesleder Silje Vollan Nilsen er klar for å løfte organisasjonen ytterligere for å bli enda synligere, enda større og enda bedre.

Silje forteller at hun skal jobbe for mange gode gjennomslag for Finnmark på AUFs landsmøte til høsten, samt at unge ivaretas i programforslaget til Arbeiderpartiet frem mot det kommende fylkestingsvalget neste høst.

– Som leder av fylkets største ungdomsorganisasjon bærer man et stort ansvar for å ivareta unges interesser. Jeg er derfor utrolig stolt og ydmyk over tilliten fylkeslaget har gitt meg til å lede laget og jeg er klar for å styrke organisasjonen ytterligere her i Finnmark. Frem mot landsmøtet til høsten vil AUF ha hovedfokus på klima- og miljøpolitikk og likestillings- og inkluderingspolitikk for å skape fremtidens klimasamfunn med plass til alle, forteller Vollan Nilsen.

– Vi følger selvfølgelig også opp aktuelle saker. Under årsmøtet vedtok vi blant annet at vi ønsker lokalt eierskap og råderett over Nordkappfjellet. Vi ønsker allmenn adgang til friluftsområdet, en bærekraftig utvikling av turismen og at området forvaltes på en god måte i fremtiden med Nordkapp kommune som grunneier.

 

Med seg i fylkesstyret har Vollan Nilsen en dyktig gjeng bestående av:

  • Thomas Fredrik Kristensen (nyvalgt politisk nestleder)
  • Espen Amundsen (organisatorisk nestleder)
  • Ingrid Kubban (skole- og arbeidsansvarlig)
  • Simon Kongsbak (nyvalgt som internasjonalt ansvarlig)
  • Andrine Klausen Simonsen (likestillings- og inkluderingsansvarlig)
  • Johanne Jerijærvi (miljø- og klimaansvarlig)

 

 

Bli medlem i AUF