Signe vil farge Lier rødt - AUF

Signe vil farge Lier rødt

 

I Lier har Høyre styrt i over 40 år. Det begynner å ta på for kommunens innbyggere. Viktige oppgaver blir stadig overlatt til det private. Flere jobber ufrivillig deltid, mange av skolene er overfylte, det er kjempedyrt å delta på fritidsaktiviteter og å leve miljøvennlig er nesten umulig. Dette vil vår ungdomskandidat i Lier, Signe Ramson Høie, gjøre noe med.

Navn: Signe Ramson Høie

Alder: 19 år

Plassering: 7.

Hjertesaker: Gratis fritidsaktiviteter til barn og unge, vern av matjord og å gjøre det enkelt å leve mer klimavennlig ved at blant annet busstilbudet må bli bedre.

Signe meldte seg inn i AUF fordi hun var og er opptatt av at alle skal ha de samme mulighetene og at mennesker og natur er viktigere enn penger. Kommunen har ansvar for tingene som påvirker hverdagen til folk, og derfor er det viktig for Signe at de som styrer er opptatt av gode og sterke fellesskap. Hun ser frem til å jobbe mer for at Arbeiderpartiet skal vinne valget, og hun håper hun blir valgt slik at hun kan bidra til å gjøre Lier til et bedre sted, særlig for barn og unge. I tillegg håper hun på at hun kan være med å inspirere flere unge til å engasjere seg, og vise de at det å mulig å forandre verden, i hvert fall et steg av gangen.

 

Er du enig med Signe? Stem på arbeiderpartiet!

 

Bli medlem i AUF