Programsamling med AUF i Finnmark - AUF

Programsamling med AUF i Finnmark

20.-22. mai er det klart for ei hel helg med programarbeid sammen med AUF i Finnmark! I år er det klart for AUFs 55. ordinære landsmøte, der 350 delegater skal samles til Norges kanskje største og viktigste politiske verksted. På landsmøtet skal AUF vedta to nye program – et på arbeidsliv og et på internasjonal politikk. Tema for helga blir derfor nettopp dette. Under samlinga skal fylkeslaget sammen utforme den beste politikken for Finnmark og Nord-Norge på områdene – politikk som senere skal bli AUFs politikk. For at vi skal klare det, trenger vi mange gode innspill fra våre medlemmer. Så hvis du sitter på en god idé om hvordan vi kan få flere fornybare arbeidsplasser, hvordan vi skal takle arbeidsledigheten eller rett og slett hvordan vi kan skape fred i verden – meld deg på samlinga!

auf

Vi lover ei helg med gode innledere, gode diskusjoner og veldig god stemning! Vi kan også avsløre at vi får besøk av et sentralstyremedlem – kan du gjette hvilket?

Klikk her for påmelding: http://goo.gl/forms/yhdjwtdMeA
Klikk på facebook-arrangementet for oppdatert info frem mot programsamlinga: https://www.facebook.com/events/826794727424676/

Vi gleder oss til å se nettopp deg i Vadsø 20. mai!

Bli medlem i AUF