NY FYLKESSEKRETÆR!

 

fylkessekretærch

AUF i Troms har kapret stjernen av Nord-Troms som ny fylkessekretær, nemlig Christine Holmgren.

Christine er ei blid jente på 19 år (snart 20) som har forvillet seg til Tromsø by fra selveste Nordreisa kommune, for å være AUF i Troms sin fylkessekretær <3

Christine har jobbet 1,5 år på kommunal helseinstitusjon for personer med multihandikap, og har et stort hjerte for helse- og omsorgssektoren. Hun søkte på jobben som fylkessekretær for å kunne jobbe i en organisasjon hun virkelig brenner for, og har samme verdier som henne. Hun gleder seg utrolig mye til å jobbe med lokallagene i fylket, få masse erfaring, og ikke minst nye venner. «En utrolig kul jobb», som hun sier selv.

3 kjappe 

  • Hvorfor jeg ville bli fylkessekretær

Jeg søkte på jobben som fylkessekretær først og fremst fordi det er en utrolig kul jobb. Det å få muligheten til å jobbe i en organisasjon som du virkelig brenner for og er så glad i, at du får være med på å bygge organisasjonen og fylkeslaget sammen med så flotte mennesker som også er gode venner, det er kult det.

  • Hva gleder jeg meg mest til

Jeg gleder meg masse, til veldig mye. Jeg gleder meg først og fremst til å drive valgkamp sammen med fantastiske AUFere fra hele fylket. Jeg gleder meg til å være med på aksjoner og vervinger, til å arrangere kurs og bli kjent med nye medlemmer.

  • Hjertesak

Min hjertesak er like muligheter til alle, uansett. Det er min hjertesak fordi det omfavner så utrolig mange dagsaktuelle saker og temaer på en gang, der like muligheter til alle fører til en bedre verden og et mer rettferdig Norge.

 

Med dette ønsker vi vår nye fylkessekretær hjertelig velkommen, Vi gleder oss til å jobbe med deg!

Bli medlem i AUF