Niårsmarkeringer for terrorangrepene 22. juli 2011 - AUF

Niårsmarkeringer for terrorangrepene 22. juli 2011

Årets markering av terrorangrepene 22. juli 2011 vil bli en annerledes markering. Med koronatiltakene som er satt inn for å begrense smitte vil det ikke være mulig å gjennomføre årets markeringer på Utøya og i regjeringskvartalet på samme måte som tidligere år.

Vi inviterer derfor til direktesendte digitale markeringer fra både Utøya og regjeringskvartalet. Her blir det taler, musikkinnslag og navnopplesninger. Offisielt program for dagen finnes på https://22juli.info/aktuelt/ni-arsmarkeringene-22-juli-2020.

Direktesendingen fra markeringene skjer i samarbeid med NRK og TV2 Nyhetskanalen, slik at det skal være mulig å følge markeringene både på nett og TV. Besøk på Utøya i dagene rundt 22. juli kan avtales direkte med Utøya, men det vil altså av smittevernhensyn ikke være anledning til å besøke Utøya den 22. juli.

Det vil også bli avholdt markeringer lokalt rundt om i landet. Informasjon om disse vil bli lagt ut på støttegruppa sine nettsider, eller på nettsidene AUFs fylkeslag.

Har du spørsmål rundt årets markeringer etter terrorangrepene 22. juli, eller trenger hjelp til å arrangere en god og verdig lokal markering kan du ta kontakt med leder for AUFs 22. juli-utvalg, Gaute Skjervø på gaute@auf.no.

Bli medlem i AUF