Morten stiller til valg i Øvre Eiker - AUF

Morten stiller til valg i Øvre Eiker

 

Morten fra Øvre Eiker vil bevare skolene, legge inn krav til lærlinger og anstendig lønn for anbud fra kommunen og rydde opp i deltidskulturen. Han meldte seg inn i AUF, fordi AUF er ungdomspartiet som tar frihet på alvor hver eneste dag! Han oppfordrer flere til å ta ordet, og snakke om sakene man bryr seg om.

Selv om Morten står på siste plass, har han et stort håp om og komme inn i kommunestyret og være med på å finne ut av gode løsninger for innbyggerne i Øvre Eiker kommune. Han mener kommunen er en perfekt kombinasjon av by og land. Dessverre har Høyre styrt i over 20 år. Mye er bra, men Arbeiderpartiet ser at mye kunne vært gjort annerledes, særlig på skolefronten. Kjører man gjennom Øvre Eiker, ser man brakker istedenfor skolebygg.

 

Navn: Morten Lystad

Alder: 24 år

Plassering: 38.

Hjertesaker: Bevare skolene Øvre Eiker har i dag, legge inn krav til lærlinger og anstendig lønn for anbud fra kommunen og rydde opp i deltidskulturen.

 

For ungdomskandidaten, Morten, er det viktig å bevare skolene Øvre Eiker har i dag fordi folk skal kunne gå på skole i nærheten av der de bor. Det er også viktig å løfte frem yrkesfag, og lærlinger. Deltidskulturen i kommunen har ført til at mange ansatte ikke får muligheten til å ta opp lån og etablere seg. Morten ser på dette som svært urettferdig.

Morten gleder seg til å gå flere husbesøk, fordi her møter han mange innbyggere og kan snakke med flere om hva de bryr seg om. Hans er frem til gode debatter og gode løsninger i kommunestyreperioden 2019- 2023.

 

Er du enig med Morten? Stem på Arbeiderpartiet og gi han et kryss 9. september!

Bli medlem i AUF