Maria er innstilt som ungdomskandidat til stortingsvalget! - AUF

Maria er innstilt som ungdomskandidat til stortingsvalget!

Fylkesstyret i AUF i Østfold innstiller Maria D. Imrik (f. 1997) fra Fredrikstad som ungdomskandidat til stortingsvalget i 2021.

Maria meldte seg inn i AUF i Østfold i 2015, der hun har vært lokallagsleder for Fredrikstad AUF og fylkesleder for å nevne noe, I dag sitter hun som organisatorisk nestleder for AUF i Viken. Maria har kjempet hardt for AUF i Østfold sine saker opp mot partiet og på landsmøtet til AUF og Arbeiderpartiet.

Under lokalvalget i 2019 stod Maria på 6 plass og har siden da sittet i bystyret med fast plass i formannskapet. Fredriksstad Blad omtaler Maria som ”en komet” som stiller høye krav til seg selv og alltid gjennomfører etter beste evne.

Maria har bred kunnskap på en rekke ulike felt i politikken. Hun mener den viktigste saken er å redusere ulikhet og løfte folk ut av fattigdom. Maria ønsker også å sette miljøpolitikk høyere på dagsorden og kjempe for iskantsonen og større kutt i utslipp. Videre vil hun ta kampen for likestilling og reversere endringene i abortloven. Fylkesstyret i AUF i Østfold er sikre på at Maria vil gjøre seg godt som ungdomskandidat i stortingsvalget 2021.

Bli medlem i AUF