Malin- Ungdomskandidaten i Kongsberg - AUF

Malin- Ungdomskandidaten i Kongsberg

Malin fra Kongsberg vil gjøre en forskjell, påvirke beslutninger og kjempe for de tingene hun bryr seg om. Derfor stiller hun til valg, og vi er glade for at hun er vår ungdomskandidat i Kongsberg.

Malin meldte seg inn fordi hun alltid har engasjert seg i det som skjer rundt henne. Valget landet på AUF fordi hun hadde hørt mye positivt og var enig i stort sett alle saker. Hun forteller at bare det at hun meldte seg inn gjorde at hun kort tid etter fikk mange muligheter innenfor politikken. Dette gjør at hun absolutt ikke angrer på valget sitt. Til andre som vil engasjere seg sier hun at det bare er å hoppe i det.

«Meld deg inn i et ungdomsparti eller en organisasjon! Med en gang du får vært med på noe, er det veldig lett å engasjere seg mer senere.»

I Kongsberg er det Senterpartiet som har ordføreren. De har støtte fra Kongsberglista, FrP, Miljøpartiet de grønne, KrF og Rødt. Nå trenger Kongsberg et Arbeiderpartistyre. Arbeiderpartiet vil øke støtte til lag og foreninger, gi sterk støtte til Universitetet og fagskolen, og ikke minst ha lavere priser i SFO og barnehage. Dette er saker som bidrar til sterkere fellesskap.

 

Navn: Malin Raknes Artmann

Alder: 18 år

Plassering: 24.

Hjertesaker: Psykisk helse, bedre kultur- og idrettstilbud, og miljøvennlige valg skal være lett tilgjengelig og billig.

 

For at folk skal leve miljøvennlig må det tilrettelegges bedre for akkurat det. Malin vil at det skal være bedre kollektivtransport både innad i Kongsberg og til Drammen og Oslo. På denne måten kan det bli lettere å la bilen stå.

Psykisk helse har vært veldig aktuelt i Kongsberg de siste årene. For Malin er det en selvfølge at dette er en av hjertesakene hennes. Hun bryr seg veldig mye om at barn og unge skal ha det bra. Derfor mener hun også at det må bli et bedre kultur- og idrettstilbud i kommunen. Disse må har gode ordninger og være billige slik at alle kan delta. Hun er fornøyd med at Kongsberg arbeiderparti ønsker å starte idretts- SFO. Aktive barn får bedre fysisk, sosial og psykisk helse. Dette er svært viktig for trivselen.

Malin gleder seg til å møte flere folk i Kongsberg i valgkampen. Hun er opptatt av å møte så mange som mulig, fordi det er de hun skal representerer hvis hun kommer inn i kommunestyret til høsten.

 

Vil du hjelpe Malin med å påvirke? Stem på henne 9. september.

 

Bli medlem i AUF