Magnus Vassvik er ny leder i AUF i Finnmark - AUF

Magnus Vassvik er ny leder i AUF i Finnmark

AUF i Finnmark har i helga gjennomført fylkesårsmøte i Båtsfjord. Nyvalg fylkesleder Magnus Vassvik er klar for å ta Finnmarks største politiske ungdomsorganisasjon til nye høyder og gi enda flere unge muligheten til å delta i politikken.

Magnus kommer fra kystkommunen Gamvik, men går for tiden på skole i Lakselv. Magnus er også ungdomskandidat for Gamvik Arbeiderparti. Han har nå fått tillit til å lede fylkeslaget i 2023.
Som en stemme for unge i Finnmark skal vi fortsette å jobbe for gjøre det enda bedre å være ung i Finnmark. Vi skal fortsette kampen for frihet, likhet og solidaritet for alle. I år er det spesielt en ting som gjelder: sikre valgseier både i kommunene og på fylkesnivå.

«Vi skal bygge AUF i Finnmark enda sterkere, og vi skal kjempe for gratis sanitærprodukter på alle skoler i Finnmark, forbedret fiskeripolitikk og rettferdig omfordeling. AUF i Finnmark skal fortsette å være ungdommens talerør og hver dag kjempe for et Finnmark for ungdommen. Vi merker med dagens regjering at det virkelig betyr noe hvem som styrer. I år skal vi sørge for at Arbeiderpartiet vinner skolevalget og kommune- og fylkestingsvalget.» sier Magnus.

null

Fylkesstyret AUF i Finnmark

Leder Magnus Vassvik
Nestleder med ansvar for internasjonalt Aurora Lovise Pettersen

Styremedlem med ansvar for skole og arbeid Alexander Baden
Styremedlem med ansvar for klima og miljø Hallbjørg Røstad
Styremedlem med ansvar for feminisme, antirasisme og inkludering Gabriele Breiteryte

Bli medlem i AUF