Innstilling til SST! - AUF

Innstilling til SST!

Valgkomiteen har levert sin innstilling til nytt sentralstyre og vi er kjempestolt over at tre av våre egne er innstilt til AUF sitt sentralstyret!

Sindre Lysø fra Moss er innstilt og klar for sin andre periode som general sekretær. Under Sindre har organisasjonen gjennomført flere store prosjekter som motorlokallagprosjektet, ettervervingskampanjen og innført digital verveblokk. Sindre sier selv at han har flere nye prosjekter han ønsker å gjennomføre. Tidligere har han vært fylkesleder i AUF i Østfold og ledet fylket til medlemsrekord.

Vi gleder oss til å se hva mer Sindre kan oppnå for AUF!

Hoda Imad fra Kristiansund er innstilt for sin andre periode som styremedlem. De siste årene har Hoda sittet i internasjonal ressursgruppe og ledet arbeide med AUF sitt medlemsmagasin, PRAKSIS. Hoda har tidligere vært fylkesleder i AUF i Akershus, løftet fylkeslaget til nye høyder og satte medlemsrekord. I dag sitter Hoda på fylkestinget som en av AUF sine fremste representanter samtidig som hun utdanner seg til å bli lektor.

Vi heier på Hoda!

Som ny i sentralstyret er Kristoffer Hansen fra Nesodden innstilt. Kristoffer har de siste årene jobbet som politisk rådgiver på sentral kontoret og er i dag rådgiver for ordføreren i Bergen. Han har også tidligere vært leder for elevorganisasjonen.

 

Vi gleder oss til å se Kristoffer briljere på nye arenaer!

 

Landsmøtet avholdes 15.-18.oktober.

Bli medlem i AUF