Gro kommer på årets sommerleir - AUF

Gro kommer på årets sommerleir

Til alle sommerleirdeltakere – og dere som enda ikke har meldt dere på!

Gro Harlem Brundtland tar turen til årets sommerleir for å holde innledning i bakken og nok en gang oppleve leirlivet på Utøya.

– Gro er en ordentlig utøyavenn. Hun har besøkt vår leir mange ganger og vi gleder oss til å få besøk av henne på årets leir. Gro er en viktig del av vår historie og vi gleder oss til å høre hennes perspektiver på fremtida – nasjonalt og internasjonalt, sier AUF-leder Mani.

Gro Harlem Brundtland var Norges første kvinnelige statsminister, hun har vært miljøvernminister og generaldirektør for Verdens helseorganisasjon, og er i dag nestleder i organisasjonen The Elders som ledes av Kofi Annan.

Tema for årets sommerleir er internasjonal solidaritet. På leiren skal ulike generasjoner møtes for å diskutere seg frem til hvordan vi i fellesskap skal skape en rettferdig og solidarisk verden for de som kommer etter oss.

– Det er fremdeles mulighet til å melde seg på sommerleir. På sommerleiren får du mulighet til å lære mer og få nye venner. Meld deg på i dag!, er generalsekretær Ragnhilds oppfordring til alle som enda ikke har meldt seg på.

Hvis du ikke har kjøpt billett – kjøp enkelt i dag ved å bruke denne linken.

Les mer praktisk informasjon om påmelding her.

Ønsker du å høre mer, ta kontakt med ditt fylkeslag. Du kan også sende mail til sommerleir@auf.no eller ringe 992 86 961.

Bli medlem i AUF