Bhanuja stiller til valg i Viken - AUF

Bhanuja stiller til valg i Viken

Buskerud, Østfold og Akershus skal i 2020 slås sammen til Viken fylkeskommune. Dette blir en enorm region med veldig mange innbyggere. Det vil ha sine utfordringer men også mange muligheter. En av de som ser mulighetene er Bhanuja Rasiah. Hun er en av ungdomskandidatene til Viken, og er fra Drammen i Buskerud.

Bhanuja er 22 år og hun meldte seg inn i AUF fordi hun var grunnleggende opptatt av å bekjempe urettferdighet. Hun opplevde at AUF hadde den beste politikken for å skape mindre forskjeller og gi folk de riktige verktøyene for å lykkes i livet. Hun ser frem til å jobbe sammen med mange dyktige og spennende folk på fylkestinget for å sørge for at Viken blir et godt sted og bo for alle. Viken har mange muligheter, og kan blant annet bli et fyrtårn i klimakampen og gjøre veldig mye for å kutte klimagassutslipp.

 

Navn: Bhanuja Rasiah

Alder: 22 år

Plassering: 21.

Hjertesaker: Kulturkort for ungdom, kollektivkort til ungdom for 250kr og lærlinggaranti.

 

Å kunne delta på ting er en viktig del av oppveksten til mennesker, og nettopp derfor er det viktig med kulturkort for unge. Kollektivtkortet henger også sammen med dette. Man skal kunne komme seg rundt til en billig penge, og et kort til 250 kr vil gjøre det lettere å gå for det mer miljøvennlige valget. Det er viktig at yrkesfagelever får fullført utdanningen sin. Derfor er Bhanuja opptatt av at yrkesfagelever skal få læreplass.

 

«Ungdom er en av samfunnets viktigste grupper, men blir ofte ikke lyttet til».

Bhanuja vil være et talerør for ungdom i Viken, og sørge for at sakene som er viktige for oss blir satt på agendaen.

Hun forteller at det er mange steder ungdom kan engasjere seg. Det viktigste er at du engasjerer deg, ikke hvilket parti, organisasjon eller arena du velger å engasjere deg i. Bhanuja sitt tips er å dra med seg en venn eller to og dra på et møte eller arrangement som virker spennende. Det var slik hun startet å engasjere seg, og hun håper flere ungdom gjør det samme.

Nå er intensiv valgkamp rett rundt hjørnet, og Bhanuja gleder seg til å jobbe dag og natt for at mange flinke folk og masse god politikk fra Arbeiderpartiet skal vinne valget og sørge for at kommunene og fylkene i Norge får det best mulig.

I tillegg til Bhanuja, står også disse AUFerne fra Buskerud på valglista i Viken: Bendik Thun (44.), Karine Jonsrud Pedersen (61.), Signe Ramson Høie (79.), Rutkay Sabri (84.) og Lirigzona Berisha (89.)

 

Husk og bruk stemmeretten 9. september i både lokalvalget og fylkestingsvalget. Det har noe å si hvem som styrer!

Bli medlem i AUF