AUFLM18 med AUF i Hordaland! - AUF

AUFLM18 med AUF i Hordaland!

Den 18. – 21. oktober er det igjen klart for landsmøte i AUF, for 56. gang! Møtet finner sted i Samfunnsalen på Oslo Arbeidersamfunn, Arbeidersamfunnets plass 1 i Oslo. Dette er årets viktigste politiske verksted, hvor du kan være med å utforme og vedta ny AUF-politikk og møte nye og gamle AUFere fra hele landet!

På landsmøtet skal det vedtas ny politikk, blant annet et nytt klima og miljøprogram og et nytt likestilling og inkluderingsprogram.

I tråd med AUFs vedtekter skal også følgende saker behandles i landsmøtet: godkjenning av innkalling og dagsorden, beretning, AUFs økonomi samt rapport fra kontrollkomitéen, lov- og organisasjonssaker, valg. Landsmøtets fulle dagsorden blir fastsatt av AUFs landsstyret.

Som alltid blir det rom for gode diskusjoner, debatter og vedtak om ny, god politikk. Alle forslag som landsmøtet skal behandle må være vedtatt av et lag, fylkeslag eller sentralstyret. Dette er altså muligheten for at AUF i Hordaland kan få gjennomslag for den politikken vi står for.

Dette er din mulighet til å få gjennomslag for din politikk!

Før landsmøtet skal AUF i Hordaland gjennomføre et skikkelig politisk verksted for å komme med de gode idéene til programmene og uttalelser. Det blir flere møter både i Bergen og ute i lokallagene. Dette er derfor akkurat din mulighet til å få gjennomslag for din politikk! Husk at AUF er Norges største ungdomsorganisasjon, og gjennomslag i AUF betyr fort gjennomslag i Arbeiderpartiet!

Har du noen spørsmål om landsmøtet eller andre ting? Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål på hordaland@auf.no eller på facebook.com/aufihordaland!

Bli medlem i AUF