AUF-kandidater på 2. plass og 3. plass - AUF

AUF-kandidater på 2. plass og 3. plass

I dag ble det valgkomiteenes innstilling for arbeiderpartiets stortingsliste 2021. I forslagene har AUF virkelig fått sin stemme hørt. I mars tidligere i år, ble Kai Steffen Østensen fra Vest-Agder og Ramani Konstanse Cornels Nordli fra Aust-Agder nominert av årsmøte på vegne av AUF.

Ramani har bred politisk erfaring fra ungdomspolitikken. Hun har vært leder i ungdommens bystyre i Arendal og tidligere leder av Aust-Agder AUF. Hun er 1. vara til bystyre i Arendal. I dag studerer hun også sykepleie i Oslo. Ramani har flere politiske kampsaker foran det kommende valget: «Nasjonalt og Agder brenner jeg stort for både klimapolitikken, men også skole og helse. Det at helsesøster skal være tilgjengelig når som helst og ikke bare når det passe de voksne. At e-helsesykepleier skal bli noe alle kommuner skal få prøve og ha, ikke bare de kommunene med penger til det. Det skal bli støttet nasjonalt.»

Kai Steffen har lang fartstid i AUF og Arbeiderpartiet til tross sin unge alder. Han har vært leder i Vest-Agder AUF, kommunestyrerepresentant i Farsund og i dag er han fylkestingrepresentant. Han har også bred organisasjonserfaring utenfor partipolitikken, ved sitt engasjement i studentpolitikk ved UiA og bispedømmerådsleder i Agder og Telemark. Tidligere i år vant han også homofrydprisen, tildelt av Skeive Sørlandsdager, for sin åpenhet og viktige stemme i samfunnsdebatten.

I tillegg er nåværende fylkesleder for AUF i Agder, Ida Hirst og fylkesstyremedlem Dina Sandnes Reppen nominert på 7. plass og 11. plass på Vest-Agders stortingsliste. Vi i AUF er i dag stolte over innsatsen til valgkomiteen og våre dyktige kandidater.

Bli medlem i AUF