AUF i Vestfold og Telemarks sentralstyrekandidat - AUF

AUF i Vestfold og Telemarks sentralstyrekandidat

I forbindelse med AUFs landsmøte i høst, valgte AUF i Vestfold og Telemark enstemmig vår kandidat til sentralstyret, Fredrik Tiochta Sørlie.

Fredrik er 20 år og kommer fra Porsgrunn. Bare 16 år gammel ble Fredrik valgt til fylkesleder i AUF i Telemark og var med på å løfte fylkeslaget til nye høyder med politisk gjennomslag, medlemstall og aktivitet.

Siden det har Fredrik hatt mange verv i bevegelsen. Han har sittet i LOs ungdomsutvalg, vært rådgiver for Arbeiderpartiet og stortingsgruppa, samtidig som han har sittet i en rekke utvalg i AUF. Høsten 2019 ble han stemt inn i bystyret og formannskapet i Porsgrunn, der han ønsker å være ungdommens stemme.

Onsdag ble han enstemmig valgt som AUF i Vestfold og Telemarks kandidat til sentralstyret. Han har klare ideer om hva han kan bidra med i sentralstyret:

– Jeg brenner ekstra mye for likestilling og inkludering! Altfor mange mennesker opplever diskriminering på grunn av kjønn, legning, funksjonsevne eller størrelsen på lommeboka. Derfor vil jeg være spesielt opptatt av å utvikle AUFs politikk på dette området, sier han.

Ikke nok med at han har en imponerende CV, men han har en helt spesiell evne til å få folk til å føle seg sett og inkludert. Det er kanskje den beste egenskapen han vil ta med seg til sentralstyret i AUF.

– AUF må være en sosial arena for hele Norge. Uansett om man er engasjert i AUF i en by eller bygd fortjener alle medlemmer å bli sett, hørt og inkludert!

AUF trenger stemmen til Fredrik i sentralstyret, og vi er sikre på at han vil gjøre en solid innsats som sentralstyremedlem.

Bli medlem i AUF