AUF i Nordlands sentralstyrekandidater - AUF

AUF i Nordlands sentralstyrekandidater

AUF i Nordland avholdt 14.-15 februar sitt årsmøte, der valgte vi våre kandidater til sentralstyret 2020-2022. Vi er sikker på at begge våre kandidater vil gjøre en god jobb, og bruke sine erfaringer fra både mange år i AUF, arbeidslivet og som studenter.

 


Sander Delp Horn

Som sentralstyremedlem

Sander er 22 år, og kommer fra vakre Lofoten og er medlem i Nord AUF.
Han har de siste årene bodd i Bodø, som en konsekvens av studier. Sander er nettopp ferdig med en bachlor i human resource managment, og deltatt aktivt i politikken i Bodø. Sander har vist seg lenge i politikken i Nordland gjennom AUF, ungdommens fylkesting og visepresident for AER/YRN. Han var også siste året videregående på utveksling i Murmansk.

Sander var i 2019 fylkesleder for AUF i Nordland og tok et negativt medlemstall opp hele 49%, hadde hele 30 deltagere på sommerleir som er rekord på flere år og vant skolevalget i Nordland! Sander vet å vise til resultater, og det er akkurat derfor vi ønsker han til sentralstyret!

Emelie Johanne Johansen
Som sentralstyrekandidat

Emelie er 24 år og medlem av Bodø AUF. Hun ble medlem av fylkesstyret fra 2014, både som vara, styremedlem, nestleder og var fylkesleder for AUF i Nordland i to perioder 2017-2018 og har gjennom sin tid fått AUF i Nordland på stødige og økonomiske bein. Emelie har vært gjennom mange lokallag, og uansett hvor hun har befunnet seg i vår vakre landsdel har hun hadd en stødig fot i AUF akkurat der hun har vært.

Emelie har visst sitt sosialdemokratiske hjerte gjennom flere års arbeid med AUF og kan vise til flere gode resultater i skolevalgene! Hun har gitt mye av sin tid til vår fantastiske organisasjon og der er akkurat derfor vi ønsker henne til sentralstyret!

AUF i Nordland er sikker på at vi har valgt de beste kandidatene til sentralstyre, og gleder oss til å se dere videre i verdens beste organisasjon!

Bli medlem i AUF