AUF i Akershus sine sentralstyrekandidater - AUF

AUF i Akershus sine sentralstyrekandidater

I forbindelse med høstens landsmøte i AUF har AUF i Akershus enstemmig valgt sine sentralstyrekandidater. Les mer om hvem som ble valgt på representantskapsmøte her: 

 

Nimrah Ramzan

Nimrah er 22 år gammel og har vært medlem i Asker AUF siden 2017. i 2018 ble hun valgt inn i fylkesstyre i AUF i Akershus som miljø og klima ansvarlig og har siden det hatt en rekke verv i AUF i Akershus og AUF i Viken. Nimrah er i dag leder for AUF i Akershus og AUF i Viken. Hun har et brennende engasjement for miljø og klima og har i sin tid som leder løftet AUF i Akershus til det nest største fylkeslaget i organisasjonen. Nimrah har stor erfaring innenfor både organisatorisk og politisk arbeid og har sikret flere viktige gjennomslag for AUF i Akershus. Hun er en lagbygger som er opptatt av å bygge sterke lag og vi tror dette er en viktig ressurs for AUF i årene fremover.

 

Tobias Hangaard Linge

Tobias er 24 år gammel og har vært medlem i Bærum AUF siden 2013. Han har tidligere ledet AUF i Akershus og AUF i Viken og vært fylkessekretær i AUF i Akershus. Han har bidratt til å bygge et sterkt å kraftig lag i de rollene og bidratt til viktige gjennomslag for AUF i Akershus.  I dag er han 1.vara  på stortinget og møter ofte som representant, han sitter også på fylkestinget i Viken. I begge disse rollene har han fortsatt å kjempe for viktige saker for AUF. Tobias er en hyggelig fyr som ser alle rundt seg og bruker tid på å passe på at alle blir inkludert.

 

AUF velger sitt sentralstyre på landsmøtet 13-16.oktober.

Bli medlem i AUF