AUF-gjennomslag på historisk møte

Vestfold og Telemark Arbeiderparti har i dag vedtatt lista vi skal vinne fylkestingsvalget med i 2019. Med flere AUFere høyt på lista viser Arbeiderpartiet at de tar ungdommen på alvor i det nye fylket.

På det felles nominasjonsmøtet til Vestfold og Telemark Arbeiderparti i Skien tidligere i dag var AUF godt representert. Vi stilte med 12 representanter for AUF i Vestfold og Telemark, og fikk mange AUFere inn på lista.

Rikke snakker om hvorfor et bedre busstilbud er viktig for ungdom i Vestfold og Telemark.

Fylkesordførerkandidaten Sven Tore Løkslid fra Telemark får med seg fylkesleder Rikke Oline Grava fra Sandefjord på plass 9. Hennes engasjement begynte før hun meldte seg inn i AUF, og hun har lang erfaring. Hun er fylkesleder i AUF i Vestfold på andre året, har vært fylkessekretær og er nestleder i Sandefjord Arbeiderparti.
Når Rikke blir valgt inn i fylkestinget vil hun jobbe for bedre kollektivtilbud i hele fylket, og at fylket skal bli Norges grønneste.

Fabian holder et innlegg om kulturkort, og lik rett på kultur for alle unge.

På plass 19 finner vi Fabian Wahl Sandvold. Han er oppvokst i en politisk bevisst familie, og meldte seg inn i AUF i 2015. Han er nestleder i AUF i Vestfold på andre året, i tillegg til andre verv. Han går nå i tredjeklasse på samfunnsfaglinja på Greveskogen videregående, og gleder seg til å drive valgkamp neste år.
På fylkestinget vil Fabian fokusere på lik rett til kultur, uavhengig av størrelsen på lommeboka og helsesøster tilgjengelig på skolen hver dag.

Videre på lista finner vi tidligere leder i AUF i Telemark Elisabeth Holien (plass 20), Guro Nyhus Hagen fra AUF i Telemark (plass 21) og Eivind Yrjan Stamnes fra AUF og Tønsberg Ap (plass 22).
Hvis Vestfold og Telemark Arbeiderparti gjør et brakvalg kan vi få hele fem AUFere med fast plass i det nye fylkestinget. Vi gleder oss!

På møtet ble også programmet for neste perioden vedtatt. Den er full av AUF-gjennomslag, som bedre og billigere kollektiv, og styrka skolehelsetjeneste.
Programmet og lista kan du lese i sin helhet på Vestfold Arbeiderpartis hjemmesider.

 

 

Bli medlem i AUF