AUF i Buskerud sine kandidater! - AUF

AUF i Buskerud sine kandidater!

AUFs landsmøte og neste års fylkestingsvalg nærmer seg med stormskritt, og AUF i Buskerud har enstemmig valgt sine kandidater til sentralstyret og fylkestinget til Viken. Her kan du lese mer om hvem som ble valgt:

 

Bendik Thun er AUF i Buskerud sin sentralstyrekandidat

Bendik Thun er 22 år og kommer fra Drammen. Han er for tiden leder for AUF i Buskerud, og studerer samfunnsgeografi ved universitetet i Oslo. Han har tidligere vært både fylkessekretær og nestleder i AUF i Buskerud, og har tidligere vært fem år i operasjon dagsverk, noe som dannet grunnlaget for hans engasjement for internasjonal politikk. AUF i Buskerud tror Bendik vil være et viktig bidrag til AUFs sentralstyre.

Bendik har gjennom sin tid i AUF i Buskerud alltid jobbet for å skape aktive lokallag i hele fylket, blant annet i perioden som fylkessekretær. Bendik har også erfaring fra lokalpolitikken, AUF i Buskerud mener derfor at han kan være en samlende stemme for ungdom i hele fylket. Han er spesielt opptatt av idrett, busstilbudet og å skape aktive lokalsamfunn for ungdom i hele fylket. Bendik er derfor også vår 2. kandidat til Fylkestinget i Viken. 

 

 

Bhanuja Rasiah er AUF i Buskerud sin ungdomskandidat til fylkestinget i Viken

Bhanuja Rasiah er AUF i Buskerud sin ungdomskandidat til fylkestinget i Viken. Hun er 21 år og studerer rettsvitenskap ved universitetet i Oslo. Bhanuja er politisk nestleder for AUF i Buskerud. Hun er på sin tredje periode i fylkesstyret og har tidligere hatt verv som skoleringsansvarlig og  likestillings- og inkluderingsansvarlig. Bhanuja kommer til å være ungdom i Buskerud sin stemme inn i Viken, og brenner blant annet for kultur, utdanning og integrering. AUF i Buskerud tror derfor at Bhanuja er den rette til å representere oss i fylkestinget.

 

Bli medlem i AUF