#APLM19 - AUF

#APLM19

 

Fra torsdag 4. april til søndag 7. april avholder Arbeiderpartiet sitt landsmøte i Oslo. Flere av våre AUFere får delta på Norges kanskje viktigste politiske verksted.

Fra AUF i Buskerud er leder Rutkay Sabri med. I tillegg er tidligere AUF i Buskerud- leder, og nå ordførerkandidat i Øvre Eiker Niclas Tokerud, også en del av Buskerud AP sin delegasjon. Begge har også fått tildelt taletid.

Det er 24 år siden Arbeiderpartiet hadde ordføreren i Øvre Eiker, og det er tydelig at Arbeiderpartiet trengs for å rydde opp i den politikken som har blitt utført. Niclas skal fokusere på arbeidslivet i hjemkommunen sin i talen.

«Det er hyggelig å få lov å prate om våre tanker og ambisjoner for arbeidslivet i Øvre Eiker», sier Niclas.

«Jeg har vært med å lage uttalelsen om digital spillpolitikk, så det er gøy å kunne bruke taletiden min på noe jeg har jobbet så mye med», forteller Sabri.

Begge er fornøyd med at de er med som delegater, og å få muligheten til å kunne være med å lage politikk for Norges største parti.

I tillegg er Bendik Thun, avgått fylkesleder, med som gjest. Fylkessekretær, Karine Jonsrud Pedersen, tiltrer delegasjonen, og fylkesstyremedlem Helle Hertzberg er med som ansatt for Buskerud AP.

«Det er gøy at vi er så mange AUFere fra Buskerud på landsmøtet. Og vi håper selvsagt at vi kan være vitne til at Arbeiderpartiet en gang for alle sier nei til konsekvensutredning i Lofoten, Vesterålen og Senja og ja til et atomvåpenforbud», avslutter Rutkay.

Bli medlem i AUF