Ledig stilling som politisk rådgiver - AUF

Ledig stilling som politisk rådgiver

Ledig stilling som politisk rådgiver på AUFs sentrale kontor.

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle landets fylker og en fagsterk stab av politiske rådgivere ved vårt hovedkontor, som ligger i åttende etasje på Youngstorget i Oslo.

AUF har en fast 100 %-stilling ledig som politisk rådgiver ved AUFs sentrale kontor. Tiltredelse snarest.


AUFs rådgivere har ansvaret for AUFs politiske målområder, samt kontakt med bl.a. interesseorganisasjoner og Arbeiderpartiets stortingsgruppe. De ledige stillingene vil ha ansvar for rådgivning innen ulike politiske områder, fungere som rådgiver og sekretær for en (eller flere) av sentralstyrets ressursgrupper og oppfølging av politikk i fylkeslagene i AUF.

Politiske rådgivere jobber også med organisasjon. Arbeidsoppgaver som eksempelvis ansvar for AUFs nettside, AUF på sosiale medier, arbeid med Frifondsmidler og arrangementer m.m. vil tillegges stillingen. Det er ønskelig at søkere oppgir i sin søknad hvilke organisatoriske oppgaver en har kompetanse på, og hva man kan tenke seg å jobbe med. Oppgi spesifikt hvilken erfaring og kunnskap du har med å lage innhold til sosiale medier.

Vi søker etter en medarbeider som er initiativrik, har god ordenssans, godt humør og som har evne til å arbeide selvstendig. Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter avtale

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Sindre Lysø. Søknad med CV og attester/referanser sendes på e-post til sindre@auf.no.

Søknadsfrist: 20. juli.

Tiltredelse: Etter avtale, men ønskelig med oppstart så snart som mulig.

Bli medlem i AUF