Ledig stilling som rådgiver for leder og ansvar for presse - AUF

Ledig stilling som rådgiver for leder og ansvar for presse

Ledig stilling som politisk rådgiver med ansvar for presse og kommunikasjon.

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle landets fylker og en fagsterk stab av politiske rådgivere ved vårt hovedkontor, som ligger i åttende etasje på Youngstorget i Oslo.

AUF har ledig en fast 100 % stilling som politisk rådgiver ved AUFs sentrale kontor.


AUFs rådgivere har ansvaret for AUFs politiske og organisatoriske målområder. Den ledige stillingen vil ha ansvar for å koordinere henvendelser som kommer, planlegge AUFs utadretta kommunikasjon og rådgi leder og våre tillitsvalgte i sentralstyret og i fylkene. Denne stillingen vil ha mye kontakt med journalister og ulike medieaktører. Stillingen innebærer også taleskriving og øvrige rådgiveroppgaver for AUFs leder.

Politiske rådgivere jobber også med organisasjon, og arbeidsoppgaver som ansvar for AUFs nettside, AUF på sosiale medier, arbeid med Frifondsmidler og arrangementer m.m. vil tillegges stillingen. Det er ønskelig at søkere oppgir i sin søknad hvilke organisatoriske oppgaver en har kompetanse på, og kan tenke seg å jobbe med. Oppgi også hvilken erfaring du har med innholdsproduksjon til sosiale medier.

Vi søker etter en medarbeider som er initiativrik, har god ordenssans, godt humør og som har evne til å arbeide selvstendig. Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter avtale

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Sindre Lysø.

Søknad med CV og attester/referanser sendes elektronisk på e-post til sindre@auf.no.

Søknadsfrist: 20.juli

Tiltredelse: Etter avtale, men ønskelig med oppstart så snart som mulig.

Bli medlem i AUF