Ledig stilling som valgkamprådgiver - AUF

Ledig stilling som valgkamprådgiver

Ledig prosjektstilling som valgkamprådgiver på AUF-kontoret fram til kommune- og fylkestingsvalget neste år.

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle landets fylker og en fagsterk stab av politiske rådgivere ved vårt hovedkontor, som ligger i åttende etasje på Youngstorget i Oslo.

AUF har ledig en prosjektstilling i 100 % som valgkamprådgiver ved AUFs sentrale kontor til etter kommune- og fylkestingsvalget i 2023. Tiltredelse etter avtale.

AUFs valgkamprådgiver vil fram til valget jobbe med tett sammen med AUFs valgkampledelse med planlegging og gjennomføring av valgkampen 2023. Valgkamprådgiveren vil bidra gjennom å utforme AUFs valgkampbudskap og kampanje, utvikle materiell, skolere organisasjonen, arrangere valgkampkonferanse og debattskoleringer, ha tett kontakt med AUFs fylkeslag om valgkampplanlegging og andre oppgaver relatert til valgkampen i 2023.

Vi søker etter en medarbeider som liker å ta initiativ, har god ordenssans, godt humør, har gode samarbeidsevner. Det er samtidig avgjørende at søkeren har god evne til å arbeide selvstendig. Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter avtale

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Sindre Lysø.

Søknad med CV og attester/referanser sendes elektronisk på e-post til sindre@auf.no.

Søknadsfrist: 20.07.

 

Bli medlem i AUF