Ledig stilling som valgkamprådgiver - AUF

Ledig stilling som valgkamprådgiver

Ledig prosjektstilling som valgkamprådgiver på AUF-kontoret fram til stortingvalget neste år.

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon med over 11 000 medlemmer. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle landets fylker og politiske rådgivere ved vårt hovedkontor som ligger på Youngstorget i Oslo.

AUF har ledig en prosjektstilling i 100 % som valgkamprådgiver ved AUFs sentrale kontor til etter stortingsvalget i 2021. Tiltredelse etter avtale.


AUFs valgkamprådgiver vil fram til valget jobbe med å utforme AUFs valgkampbudskap og kampanje, utvikle materiell, skolere organisasjonen, arrangere valgkampkonferanse og debattskoleringer, ha tett kontakt med AUFs fylkeslag om valgkampplanlegging og andre oppgaver relatert til valgkampen i 2021.

Vi søker etter en medarbeider som liker å ta initiativ, har god ordenssans, godt humør, evner å samarbeide høyt og lavt i organisasjonen og som har særdeles god evne til å arbeide selvstendig. Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter avtale

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Sindre Lysø.

Søknad med CV og attester/referanser sendes elektronisk på e-post til sindre@auf.no.

Søknadsfrist: 21.09.

 

Bli medlem i AUF