Ledig stilling som skolering- og aktivitetsrådgiver - AUF

Ledig stilling som skolering- og aktivitetsrådgiver

Ledig stilling som skolering- og aktivitetsrådgiver på AUFs sentrale kontor.

Vil du være med på å bygge AUF sterkere i årene som kommer? Hvert eneste år skoleres tusener av unge sosialdemokrater i politikk, organisasjon og aktivitet. Nå ønsker vi å styrke arbeidet. Som skoleringsansvarlig i AUF vil du være med å på å forme fremtidens sosialdemokrati. Vi ser etter deg som er kreativ, initiativrik,  løsningsorientert, samarbeidsvillig og visjonær. 

Stillingen som skolering- og aktivitetsrådgiver er nyopprettet med forrmål om å utvikle skoleringsarbeidet i AUF. Prioriterte arbeidsoppgaver vil være planlegging og gjennomføring av større og mindre arrangementer, søknadsskriving og rapportering, samt å gjennomføre et større skoleringsprosjekt sammen med våre samarbeidspartnere i fagbevegelsen.

Alle AUFs rådgivere jobber også noe med ulike politiske og organisatoriske oppgaver. Arbeidsoppgaver som eksempelvis ansvar for AUFs nettside, AUF på sosiale medier og politiske oppgaver av ulik art vil kunne bli en del av stillingen.

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle deler av landet og for tiden 8 rådgivere ved vårt hovedkontor som ligger på Youngstorget i Oslo.

AUF har en fast 100 % stilling ledig som skoleringsrådgiver ved AUFs sentrale kontor. Søknadsfrist 23. mars.

 Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Vi tilbyr:

– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø

– Fleksibel arbeidstid

– Lønn etter AUFs overenskomst

 

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres særlig til å søke.

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Halvor Endrerud. Søknad med CV og attester/referanser sendes på e-post til halvor@auf.no.

Søknadsfrist: 23. mars.

Tiltredelse: Etter avtale, men ønskelig med oppstart i løpet av kort tid.

Bli medlem i AUF