Ledig stilling som Politisk rådgiver med ansvar for økonomi og organisasjon - AUF

Ledig stilling som Politisk rådgiver med ansvar for økonomi og organisasjon

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle landets fylker og en fagsterk stab av politiske rådgivere ved vårt hovedkontor, som ligger i åttende etasje på Youngstorget i Oslo.

AUF har ledig en fast 100% stilling som rådgiver med ansvar for økonomi og organisasjon ved AUFs sentrale kontor.

Søknadsfrist 14. juli. Tiltredelse etter avtale.

Rådgiveren vil ha ansvar for den daglige oppfølgingen av AUFs økonomi. Rådgiveren vil ha ansvar for oppfølging av AUFs budsjett, regnskap, gode økonomirutiner og ellers generell administrasjon. Denne stillingen vil jobbe tett sammen med AUFs generalsekretær og administrasjonssjef, samt ha ansvar for å veilede AUFs fylkessekretærer. Det ville tilfalle organisatoriske oppgaver som for eksempel medlemsadministrasjon, planlegging av kampanjer, planlegging av sommerleir og lignende. Andre lignende driftsoppgaver, eksempelvis knyttet til arrangementer og prosjekter, ved det sentrale kontoret vil bli tillagt stillingen. Det er også politiske oppgaver av ulik art tilknyttet stillingen. Det er ønskelig at det oppgis i søknaden hvilke organisatoriske og politiske områder man har stor interesse for.

Vi søker etter en medarbeider som har god ordenssans, gode skriveferdigheter, godt humør og som har en særdeles god evne til å arbeide selvstendig. Å kunne jobbe med flere oppgaver parallelt er en forutsetning. Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter avtale

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Halvor Endrerud.

Søknad med CV, attester/referanser og vitnemål sendes på e-post til halvor@auf.no.

Søknadsfrist: 14. juli.

Bli medlem i AUF