Fylkessekretær i Trøndelag - AUF

Fylkessekretær i Trøndelag

Fylkessekretær i Trøndelag.  

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle landets fylker og ansatte politiske rådgivere ved vårt hovedkontor som ligger på Youngstorget i Oslo. Les mer på www.auf.no

AUF har to ledige stillinger (100 %) som fylkessekretær i Trøndelag med tiltredelse etter avtale. Søknadsfrist 26.mai.

Stillingen er ved AUFs fylkeskontor i Trøndelag. AUF i Trøndelag sitt kontor ligger i Trondheim.

AUFs fylkessekretærer har det administrative og organisatoriske ansvaret på fylkeskontoret. Det er for tiden ansatt fylkessekretær i hvert fylke. I Trøndelag er det for tiden ansatt to fylkessekretærer.

Hovedoppgavene er organisasjons- og informasjonsarbeid samt utadrettet virksomhet. Stillingen innebærer blant annet valgkamparbeid, administrasjon av kontoret, forberedelse av møter og kurs, oppfølging av lokallagene, rekruttering, informasjonsarbeid opp mot medlemmene, arbeid overfor Arbeiderpartiet, aksjoner, kampanjer, foredragsvirksomhet med mer.

Vi søker etter medarbeidere som er initiativrike, serviceinnstilte, som har god ordenssans, gode samarbeidsevner, og godt humør og som har evne til å arbeide selvstendig.

Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter avtale

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres særlig til å søke.

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Sindre Lysø på e-post sindre@auf.no.

Søknad med CV og attester/referanser sendes elektronisk på e-post til sindre@auf.no.

Søknadsfrist: 26. mai

Bli medlem i AUF