Fylkessekretær i Østfold og Buskerud - AUF

Fylkessekretær i Østfold og Buskerud

Fylkessekretær i Østfold og Buskerud.

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon. Vi har ansatte fylkessekretærer i hele landet og ansatte politiske rådgivere ved vårt hovedkontor som ligger på Youngstorget i Oslo. Les mer på www.auf.no

AUF har en fast 100 % stilling som fylkessekretær ledig. Tiltredelse etter avtale, senest 1. januar. Søknadsfrist 10. november.

Stillingen er ved AUFs fylkeskontor. AUF i Østfold og Buskerud har per i dag kontorer i Oslo, Drammen og Sarpsborg.

AUFs fylkessekretærer har det administrative og organisatoriske ansvaret på fylkeskontoret. Det er for tiden ansatt fylkessekretærer i hele landet.

Hovedoppgavene er organisasjons- og informasjonsarbeid samt utadrettet virksomhet. Stillingen innebærer blant annet valgkamparbeid, administrasjon av kontoret, forberedelse av møter og kurs, oppfølging av lokallagene, rekruttering, informasjonsarbeid opp mot medlemmene, arbeid overfor Arbeiderpartiet, aksjoner, kampanjer, foredragsvirksomhet med mer.

Vi søker etter en medarbeider som er initiativrik, serviceinnstilt, som har god ordenssans, gode samarbeidsevner, og godt humør og som har evne til å arbeide selvstendig.

Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter AUF og HK sin overenskomst

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres særlig til å søke.

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Halvor Endrerud.

Søknad med CV og attester/referanser sendes elektronisk på e-post til halvor@auf.no.

Søknadsfrist: 10. november

Bli medlem i AUF