Fylkessekretær i Troms og Finnmark - AUF

Fylkessekretær i Troms og Finnmark

Fylkessekretær i Troms og Finnmark til kontoret i Tromsø.  

Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon. Vi har ansatte fylkessekretærer i alle landets fylker og ansatte politiske rådgivere ved vårt hovedkontor som ligger på Youngstorget i Oslo. Les mer på www.auf.no.

AUF har ledig en fast stilling som fylkessekretær med tiltredelse etter avtale. Søknadsfrist 22. februar. Stillingen er i utgangspunktet 100 %.

AUF har fylkeskontorer i Tromsø og Lakselv. Denne stillingen er ved AUFs fylkeskontor i Tromsø.

AUFs fylkessekretærer har det administrative og organisatoriske ansvaret på fylkeskontoret. Det er for tiden ansatt fylkessekretær i hvert fylke.

Hovedoppgavene er organisasjons- og informasjonsarbeid samt utadrettet virksomhet. Stillingen innebærer blant annet valgkamparbeid, administrasjon av kontoret, forberedelse av møter og kurs, oppfølging av lokallagene, rekruttering, informasjonsarbeid opp mot medlemmene, arbeid overfor Arbeiderpartiet, aksjoner, kampanjer, foredragsvirksomhet med mer.

Vi søker etter en medarbeider som er initiativrik, serviceinnstilt, som har god ordenssans, gode samarbeidsevner, og godt humør og som har evne til å arbeide selvstendig.

Det vil bli lagt vekt på politisk kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid. Det er viktig med god kjennskap til AUF.

Vi tilbyr:
– En spennende og utfordrende jobb i et ungt miljø
– Fleksibel arbeidstid
– Lønn etter AUFs overenskomst

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til generalsekretær Halvor Endrerud på e-post halvor@auf.no.

Søknad med CV og attester/referanser sendes på e-post til halvor@auf.no.

Søknadsfrist: 22. februar

Bli medlem i AUF