Praktisk informasjon - AUF

Praktisk informasjon

Hvordan kommer jeg meg til Utøya, hva vil jeg få oppleve og må jeg ha med masse cash for å få kjøpt kule ting i AUF-butikken? Ta det med ro – nå skal du få svar på alle spørsmål …vel, på mange av de i alle fall!

 

Delegasjonslederen er den personen du virkelig må vite hvem er på Utøyafestivalen. Fylkeslaget ditt har utnevnt noen til å være delegasjonsledere, de er der for å hjelpe deg med det meste både før og under festivalen. De vet når oppmøte for buss/tog/fly til leiren er, om du har meldt deg på fotball/volleyball-laget enda og forhåpentligvis hvordan man skal sette opp teltet. Dersom de ikke vet, så vet de hvem de skal spørre – så delegasjonslederen er god å ha og personen man spør!

 

Skriv ut billetten din på forhånd, eller ta den frem på mobilen i god tid før du er fremme for å få festivalarmbånd. Dersom du ikke finner billetten din, kan delegasjonsleder hjelpe deg

 

Båttidene er veldig enkle, og lyder som følger:

Fra landsida: Start 08.00 og hver hele time frem til 22.00

Fra Utøya: Start 07.45 og ti på hver time frem til 21.45

 

Rutebussen går ikke lenger nedenom Utøya, men man kan selvfølgelig fortsatt komme seg til sommerens vakreste eventyr. Se på denne siden for mer informasjon: auf.no/reise

Hvis man har spørsmål, hør med delegasjonslederen eller ring Brakar på 32 20 30 90. For å bestille Brakar fleks ring Hønefoss taxi på 32 12 19 00 senest 30 minutter før avgang.

 

Dugnadsarbeid er en viktig del av Utøya, og fylkene gjør også dugnad under leiren. Hvert fylke må være med å vaske fellesarealene under leiren slik at det ikke blir for skittent. Det er selvfølgelig delegasjonsleder som vet når ditt fylke skal brette opp ermene og bidra til et godt fellesskap.

 

Åpningstider – på alt bortsett fra kjærlighetsstien som selvfølgelig er åpen døgnet rundt

Kiosk:
Alle dager: 09.00 – 23.00

Informasjonen:
Alle dager: 08.00 – 22.00

AUF-butikken:
Alle dager: 12.00 – 20.00

Vaffelteltet:
Alle dager: 12.00 – 21.00

Nattkafeen:
Alle dager: 22.00 – 02.00

Dusjtider:
Alle dager: 06.30 – 09.30 og 15.00 – 22.00
(dersom man ønsker å dusje alene så kan man si ifra til informasjonen, så får man tidspunkt for det)

Man kan betale med kort overalt! 

Norsk folkehjelp er de som passer ekstra godt på oss under festivalen. De fikser gnagsår og skrammer, forstuede bein på fotballbanen og de har et flott område oppe ved Torget der man kan sette seg ned for en liten prat. De er det bare å gå til dersom man har noen plager eller bare ønsker et rolig sted

Bading er ypperlig det, av ulike grunner som at sola har steket hele dagen og man vil kjøle seg ned eller at det er lang dusjkø og man heller tar vasken i fjorden. Uansett, pass på hverandre og ikke ta unødige sjanser. Vi har lagt til rette for badeplass som skal være lett å finne: dere ser en vimpelrekke som viser vei.

Karaoke, speed dating, sing along-kino og disko – alt kan oppleves på Utøyafestivalen! Men vår oppfatning er at det er best å oppleve det sammen med noen. Så ta med deg andre fra din delegasjon, kanskje noen er ny i fylkeslaga og kjenner ikke så mange? Enda større grunn for at du skal spørre dem, da får både du og den nye AUFeren seg en ny venn!

Ikke glem å bruke hashtaggen vår #AUFsommer, vi andre vil også se dine bilder, snaps og annet på sosiale medier.

 

Gratulerer med å ha lest hele greia – nå kan du kalle deg en ekspert på Utøyafestivalen!

 

detective

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bli medlem i AUF