Sindre Lysø - AUF

Sindre Lysø

Født
16. desember 1995
Hjemsted
Rygge, Østfold
Medlem siden
2009

Generalsekretær i AUF

Mange i Norge møtte demokratiet for første gang gjennom elevrådet på skolen. Det samme gjorde jeg. Lenge var det temperaturen i klasserommet, kampen for mer tilpasset opplæring og det årlige skoleballet som engasjerte meg mest. Men etter hvert skjønte jeg at samfunnet var mer enn kantineutvalg, og derfor bestemte jeg meg for å bruke Stortingsvalget i 2009 til å finne det ungdomspartiet som passet best til meg. Valget falt ganske naturlig på AUF.

 

For meg betydde det mye at de jeg møtte i AUF var helt vanlige ungdommer som meg selv. De ville gjøre hverdagen bedre for andre, både i Norge og i resten av verden. AUF har alltid vært gode på å få gjennomslag for ungdomssaker og til å påvirke politikken i Norge. Ikke minst var det viktig at AUF hadde det beste tilbudet for en som ville bli aktiv med tilbud om møter og kurs nært hjemme og med samling av masse engasjerte mennesker på sommerleiren på Utøya.

 

“AUF er verdens beste organisasjon for oss som vil gjøre verden mer rettferdig og ha det gøy på veien”

 

Det spiller ingen rolle om du er klassens største politiske nerd eller om du vil komme på møter bare for å ha det gøy og spise pizza med andre engasjerte ungdommer. I AUF har vi plass til alle og vi trenger alle. Vårt mål er å samle de som tror det er mulig bruke fellesskapsløsninger for å gjøre verden mer rettferdig. Det gjør vi gjennom aktive fylkeslag og lokallag over hele landet som er klare til å ta imot alle som vil være med. Vi arrangerer sommerleir, kurs, aksjoner og sosiale kvelder. Vi trenger deg og din stemme. Jeg håper du vil være med på laget!

Bli medlem i AUF