Nyhetsbrev #3 - AUF

Nyhetsbrev #3

                                        Da er det på tide med nytt nyhetsbrev fra AUF i Hordaland!

                                                                                 Sommerleir!


AUF sin årlige sommerleir på Utøya avholdes 1.-5. August. Denne leiren er noe absolutt alle som har muligheten, bør få med seg. Det er det gøyeste som skjer i hele AUF. Det blir sommer og sol, telt, politiske innledninger, Julie Bergan, Jonas Gahr Støre, vafler og ca. 1000 AUFere fra hele Norge! I tillegg kommer det alltid «hemmelige» gjester. På tidligere leirer har noen av de hemmelige gjestene vært selveste landsmoderen, Gro Harlem Brundtland og tidligere statsminister og NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg. Det betyr altså at dette er din sjanse til å møte noen av verdens kuleste politikere. Det er ikke noe en ønsker å gå glipp av, eller hva? 

Som medlem av AUF, er Utøya din egen øy! Øyen har en lang og viktig historie i Norge, en historie du kan være med å forme for fremtiden. Det er utrolig spennende og et minne for resten av livet. Har du lyst til å reise, men er usikker og har spørsmål? Null stress! Det er bare å ta kontakt med fylkesleder, Leonora Hjelle og fylkessekretær, Henrik Drivenes på hordaland@auf.no.

Før avreise vil det bli avholdt fotballtreninger og  samlinger for å bli bedre kjent, det blir utrolig kjekt.

AUF i Hordaland reiser med buss fra Bergen til Utøya 1. august, og hjem igjen med buss 5. august. Du melder deg på her! Så får du mail fra AUF i Hordaland med enda mer informasjon om oppmøte og forberedelser.


                                                            Aktitivitet fremover: 

 

AUF i Hordaland har alltid aktivitet for medlemmer

  1. Juli:Fotballtrening! Mer informasjon finner du på facebook arrangementet
  2. Juli: Møtet omSør Afrikas vannkriseog fattigdom. I Bergen kl. 17.00, Lars Hilles gate 19
  3. August: Avreise til Utøya!
  4. August:Representantskapsmøtefor AUF i Hordaland! 

 

                                            Innkalling til representantskapsmøte 23. August:                                                


Det kalles med dette inn til representantskapsmøte i AUF i Hordaland. Et representantskap er det nest høyeste organet i AUF i Hordaland, etter årsmøtet. Her får du muligheten til å fremme politiske forslag i AUF, delta i og høre på kjempegode politiske debatter. Som medlem har du også stemmerett i eventuelle valg, og kan selv stille som kandidat til tillitsverv. På møtet kommer vi blant annet til å diskutere og vedta en revidert liste av delegater til landsmøtet. Dette er din mulighet til å få gjennomslag for din politikk i AUF i Hordaland! Møtet blir kjempespennende. Bli med!

Har du politiske forslag du ønsker å sende inn til representantskapet? Send de til hordaland@auf.no.

På dette representantskapet vil det også velges ny 1. Nestleder og delegat til Landsstyret. Dette er fordi vår tidligere 1. Nestleder, Henrik Drivenes, har fratrådt vervene sine.  Som medlem har du muligheten til å stille/nominere en kandidat som 1. Nestleder og landsstyredelegat.  Det gjøres ved at du henvender deg til valgkomiteen, som behandler kandidaturer, og vil fremlegge en innstilling for representantskapet.

Rollen som 1. Nestleder er høyt tillitsverv i AUF i Hordaland, og det følger et stort ansvar for å ivareta organisasjons drift og vekst. Det følger med en forventning om tett oppfølging av medlemmer, representasjon og politisk/organisatorisk arbeid. Landsstyret er AUFs nest høyeste organ mellom landsmøtene. Her møter tillitsvalgte fra hele Norge for å avgjøre viktige saker som må til behandling av representanter fra alle fylkeslag i AUF. Dette er veldig spennende verv, og vi anbefaler alle som er interesserte å søke. Kontaktinformasjonen til valgkomiteen er nederst i innkallingen.

Møtedato: 23.08.18, kl. 16.00

Møtested: Lars Hilles gate 19, 3. etg.

Saksdokumentene blir lagt ut på Google Drive fortløpende her:

 https://drive.google.com/drive/u/0/folders/13WKvXX7GAUR78aKWWbU3tCFUOAfR6uXK?ogsrc=32

Videre kunngjøringer om møtet publiseres på Facebook og/eller på våre nettsider.

Følg oss på Facebook for å få med deg informasjon løpende: www.facebook.com/aufihordaland/

Representantskapet er åpent for alle medlemmer. Alle medlemmer som har vært medlem i lenger enn 2 uker før møtet har talerett, forslagsrett og stemmerett. Har du vært medlem i under 2 uker har du forslagsrett og stemmerett. Får du denne mailen har du vært medlem lenge nok til å få alle rettigheter. For å ha disse rettighetene i år må du også ha betalt kontingent i 2018.

Leder av valgkomiteen er Benjamin Jakobsen, og han tar imot kandidaturer her: benja.jakob@gmail.com

Bli medlem i AUF