Fylkesstyret i AUF i Agder 2022 - AUF

Fylkesstyret i AUF i Agder 2022

AUF i Agder presenterer: Susann Marie Nilsen

Denne bygdejenta vil det neste året være ansvarlig for likestilling og inkludering, er 18 år og kommer fra Evje og Hornnes Kommune. Hun er derimot godt kjent med kristiansandere, for ikke har hun bare bodd der, men halve Kristiansand kjører forbi huset hennes på vei til skiparadiset Bortelid.

Utenfor politikken så kan Susann Marie karakteriseres som en slappfisk. Det hun trives best med er å telle antall kristiansandere på vei til hytta med sommerdekk på glattisen og å se på håndball;  for der er det særlig en viss dansk keeper som fanger oppmerksomheten.

På spørsmål om hva som er kampsaken så svarer hun følgende:

«En bedre og mer rettferdig skolehelsetjeneste! Skolehelsetjenesten er et av de viktigste lavterskeltilbudene vi har for barn og ungdom i dag. Dessverre er døra til Helsesykepleiere alt for ofte stengt, og tilbudet varierer veldig fra skole til skole. Derfor mener jeg at vi MÅ ha minst en Helsesykepleier på skolen hver eneste dag, uansett hvilken skole du går på. For elever skal ikke møte en lukket dør når de trenger noen å snakke med. Jeg mener også at vi må ha en skolehelsetjeneste der helsesykepleier kan henvise direkte til psykologtjenesten.»

Vi gleder oss til det kommende året og samarbeidet med deg!

Bli medlem i AUF