Engasjement smitter! - AUF

Engasjement smitter!

12334215_10156245203890177_618244662_o

Fylkeslagene i AUF er nå ute å gjør en siste innspurt for å få flere med i organisasjonen vår. Vi spurte Sara fra Telemark om hun ville fortelle litt om hvorfor hun ble med i AUF.

Sara er fra Porsgrunn i Telemark og har vært med i AUF i 2,5 måneder.

”Jeg hadde lenge tenkt å melde med inn i et parti, og da det var valg i høst satte jeg meg ekstra inn i hva de ulike partiene stod for. Endte opp med å være mest enig med Arbeiderpartiet, noe som jeg trodde jeg ville gjøre fra starten av. Meldte meg inn i AUF på grunn av hva de står for – solidaritet og bistand til fattige land, likestilling og skolepolitikken.»

I 2014 var AUF 14 066 medlemmer og har mange lokallag i alle fylker. Styrken ved å være mange er også en av de tingene Sara drar frem som det positive ved å være medlem. ”Det beste er alle menneskene som virkelig bryr seg om politikk og det arbeidet vi gjør. Engasjement smitter, og det ser vi også når vi er ute å verver. Når ungdom møter noen som tydelig viser sitt engasjement, så gjør det at du også tør å melde deg inn å bruke engasjementet ditt.”

For de fleste av våre medlemmer har blitt vervet av andre medlemmer. Sara forklarte det veldig fint: ”Jeg verver flere medlemmer inn i AUF fordi jeg vet at det er personer der ute som er opptatt av politikk og er enig med oss, men de tør ikke å melde seg inn selv. Og selvfølgelig verver jeg på grunn av mangfoldet – jo flere personer, jo flere meninger”

Det skjer mye i AUF og til slutt spurte vi om hva hun gledet seg mest til i 2016. ”Siden jeg er så ny, vet jeg ikke helt hva AUF finner på til neste år. Men jeg gleder meg til å få nye erfaringer, møte nye personer og lære mer av de andre AUFerne.”

Vi gleder oss også til å møte alle de nye medlemmene vi nå er ute å verve, og kanskje vi får se de under kampanjene vi skal ha, sommerleiren på Utøya eller landsmøte i oktober. Det blir i alle fall et spennende år, og jo flere vi er jo morsommere vil det bli!

Bli medlem i AUF