AUF i Oslos sentralstyrekandidater! - AUF

AUF i Oslos sentralstyrekandidater!

 

PicMonkey Collage

For tiden ber valgkomiteen til AUF om innspill til kandidater til AUFs sentralstyre som skal velges på landsmøtet 6.-10. oktober. AUF i Oslo vedtok på sitt årsmøte Mari Morken og Stig Harlem Harris som sine kandidater til AUFs sentralstyre!

Mari Morken er 22 år og kommer fra bydel Alna i Oslo. Hun har sittet flere år som lokallagsleder og i fylkesstyret, blant annet som nestleder i AUF i Oslo i to perioder. I dag er hun medlem av Oslo bystyre og studieleder i partistyret i Oslo Arbeiderparti. Mari er AUF i Oslos vervedronning og har til sammen vervet over 400 medlemmer som nestleder! Hun studerer ved Universitet i Oslo og har en bachelor i spesialpedagogikk.

Stig Harlem Harris er 20 år og kommer fra bydel Vestre Aker i Oslo. Han har sittet i fylkesstyret til AUF i Oslo i to år, har vært fylkessekretær for AUF i Oslo og har gjort en omfattende jobb med opprydning i AUF i Oslos økonomiske situasjon. Stig har lang fartstid i AUF og meldte seg inn i AUF så tidlig som i 2007. Han har sett organisasjonen fra mange forskjellige sider. I dag studerer han Juss på Universitetet i Oslo.

AUF i Oslo er stolte over å kunne spille inn to kunnskapsrike og godt kvalifiserte kandidater og gir dem vår fulle støtte på landsmøtet i oktober!

Bli medlem i AUF