Bli med AUF i Oslo 1. mai! - AUF

Bli med AUF i Oslo 1. mai!

1. mai feirer vi Arbeidernes internasjonale kampdag! 

Denne dagen er mer enn noen gang viktig i en tid der forskjellene øker, fattigdommen vokser, og stadig flere opplever usikkerhet for fremtida. I møte med dette trenger man sterke fellesskapsløsninger som sikrer alle en trygg jobb å gå til og en velferdsstat som inkluderer alle. Dessverre går regjeringen med FrP, Høyre og Venstre istedenfor motsatt vei og ført en politikk for mer usikkerhet. De som har minst får enda mindre, mens de aller rikeste får enda mer. Store skattekutt er gitt til de på toppen, flere står uten jobb og mange har opplevd smålige kutt som gjør en allerede utfordrende hverdag mer vanskelig.

Det er derfor mer enn noen gang viktig å markere 1. mai, og fra 09:30 arrangeres det frokost på hovedkontoret vårt på Youngstorget 2A! (8. etasje).

Etter frokosten går vi ut for å høre på appellen til leder, Thuva, på Youngstorget (ca. kl. 10:30), før går vi i tog. Etter toget blir det mulighet for grilling, der nærmere informasjon vil bli informert om på facebookeventet linket til øverst.

Kleskode: komfortable sko

Kontakt Sharleen Dydland (47449961) om du lurer på noe!

Håper å se deg der! #solidaritet

Bli medlem i AUF