Valgkamp: KICK-OFF!

KOPI12121Helgen 14.-16. august kjører vi i gang den intensive valgkampen i AUF i Hordaland og i Hordaland Arbeiderparti, og vi håper du vil være med! Fredag skal vi i AUF ha kick-off, lørdag blir aksjonsdag med Bergen AUF i Bergen sentrum og søndag er du invitert til grillfest og valgkampkick-off med Arbeiderpartiet på Ny-Kronborg skole. Jonas Gahr Støre kommer, Hadia Tajik kommer, Kjersti Stenseng kommer – kommer du?

 

Lyst å melde deg som superaktiv til den intensive valgkampen?
TRYKK HER!

 • FREDAG
  Det blir en hel dag med aktivitet i regi av AUF i Hordaland og alle medlemmer er invitert. Vi får besøk av stortingsrepresentant Jette Christensen, vår fylkesordførerkandidat Anne-Gine Hestetun og vår byrådslederkandidat Harald Schjeldrup, i tillegg er dette en ypperlig mulighet for å bli bedre kjent med våre fantastiske ungdomskandidater til Fylkestinget og Bergen Bystyre!I løpet av dagen skal vi også skolere oss til å stå på stand,ha aksjon i Bergen sentrum, møte velgere og bli godt kjent med hverandre. Program for dagen finner du på facebook-eventet (se link).

  Når og hvor? Oppmøte på AUF-kontoret (Teatergaten 34) klokken 12.00. 
  Facebook-event: TRYKK HER! 

 • LØRDAG
  Informasjon kommer fortløpende. 
  Oppmøte på AUF-kontoret (Teatergaten 34) klokken 12.00
 • SØNDAG 
  Arbeiderpartiets nasjonale valgkampåpning på Ny-Krohnborg i skole i Bergen.Du er inviteret til tidenes grillfest på skoleplassen. Det blir gratis mat, Real Ones skal spille, og vi har gratis leker for barna (hoppeslott, ansiktsmaling, ballongdyr og andedam med fine premier). Partileder Jonas Gahr Støre, nestleder Hadia Tajik, partisekretær Kjersti Stenseng, by Marte Mjøs Persen, Anne Gine Hestetun og mange flere kommer.

  Facebook-event:  TRYKK HER!

 

Spørsmål? 
Ta kontakt med vår fylkessekretær Andreas S. Jansen på e-post hordaland@auf.no
eller tlf. 91 58 11 58.

 

Bli medlem i AUF